mariaantonina96
Fanka BB :)
Prolaktyna 5dc , 460 mlU/l jest ok ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15dpoPewnie są takie przypadki, pytanie kiedy była robiona beta, 14dpo? Owulacja monitorowana? Etc.
15dpo nie monitorowana
No cześć imienniczko trzymam kciuki, opowiedz coś więcej o was i staraniach jak masz ochotęDzień dobry Dziewczyny To moj pierwszy wpis na forum. Postaram się troszkę nadrobić i poczytać wstecz, aby bardziej się orientować jak Wasza sytuacja O dziecko staramy się od 1,5 roku... dużo, mało Jak dla mnie wieczność Postanowiłam dołączyć do Was, bo w grupie raźniej Fajnie pogadać z kims kto jest w podobnej sytuacji i rozumie, ze czasem fiksujesz
Aktualnie nie biorę nic. Bo po euthyrox ie prolaktyna sie unormowala.Hej cos bierzesz na hiperprolaktynemie? Ja tez to mam stwierdzone
Ja tak samo miałam, że jak mi wprowadzili Euthyrox to prolaktyna się unormowałaAktualnie nie biorę nic. Bo po euthyrox ie prolaktyna sie unormowala.
Jedyny lek jaki mam przepisany to 2 tabletki euthyrox 25mg
14 dpo to za wcześnie? Planowałam wtedy testowaćPewnie są takie przypadki, pytanie kiedy była robiona beta, 14dpo? Owulacja monitorowana? Etc.