Gryfin
Fanka BB :)
To nie to samo co HSG nie?Dziewczyny, czy któraś z was miała histeroskopie na fundusz robiona? [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie to samo co HSG nie?Dziewczyny, czy któraś z was miała histeroskopie na fundusz robiona? [emoji3526]
To nie to samo co HSG nie? [emoji848]
Czyli widzę, że też zaczniesz przygodę ze szpitalami, myślałam że Tobie się udało niedawno...Nie, ale bardziej mam pytanie do samego skierowania [emoji39]
Cześć dziewczyny jetem po becie i potwierdzone jestem w ciąży!!! Tylko beta strasznie mała... I się zastanawiam czy wszystko jest ok według moich obliczeń 4 tydzień się zaczął...
Jeden pękł, drugi nie. Ale mi mówiła że organizm sam sobie z tym niepeknietym poradzi nie wiem czy rośnie dalej, czy będzie z tego jakaś torbiel, ale żadnego dyskomfortu nie odczuwam. Nie kazała się martwić to chyba wie co mówi w niedzielę jest termin @,będzie 14 dpo iOoo super bo właśnie miałam zapytać czy oprócz tego ze ładnie urósł (chyba nawet dwa z tego co pamiętam?) To czy ładnie pękł ciesze się że tak Ci się od razu udało ze wszystkim teraz pozostaje ściskać kciuki za 2 krechy u mnie niestety lipa. Pęcherzyk nie pękł i zrobiła się torbiel i teraz 17go zamiast testować to będę jechać Eby sprawdzić czy się wchlonela i czy można dalej stymulować czy niestety przerwać strasznie się tym załamałam bo czas leci a tu takie kłody pod nogi
Tak, ja Dodam, że wizyty mam prywatnie, a zabieg na funduszDziewczyny, czy któraś z was miała histeroskopie na fundusz robiona? [emoji3526]
Gratuluję!!!!!!!!!! <3Tak tylko ja zazywam duphaston an podtrzymanie ciąży i akurat mi się kończy.. Więc pewnie będę musiała jechać do niej na wizytę. Umówiłam się już na krew na sobotę i zobaczymy jaki przyrost... Mam złe przeczucia jakoś nie umiem się cieszyć
Czyli widzę, że też zaczniesz przygodę ze szpitalami, myślałam że Tobie się udało niedawno...[emoji17]
Tak, ja [emoji4] Dodam, że wizyty mam prywatnie, a zabieg na fundusz [emoji4]
Nie martw sie na zapasTak tylko ja zazywam duphaston an podtrzymanie ciąży i akurat mi się kończy.. Więc pewnie będę musiała jechać do niej na wizytę. Umówiłam się już na krew na sobotę i zobaczymy jaki przyrost... Mam złe przeczucia jakoś nie umiem się cieszyć