reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Macie doświadczenie z testami owulacyjnymi ? Mogłaby któraś z Was mi podpowiedzieć?
Jak jest z pozytywnym wynikiem? On się pojawia nagle czy ta kreska ciemnieje stopniowo czy od razu robi się ciemna? Owu mi wychodzi na 12.12 a kreski jest ciągle tylko cień...

Mamy tu dziewczyny którym z dnia na dzień ciemnieje i jest peak, są i takie którym rośnie stopniowo kilka dni przed peakiem [emoji6] trzeba samemu u siebie zobaczyć jak poziom LH się zmienia przed owu. Były tu tez dziewczyny, którym testy owu nigdy nie wychodziły pozytywne, a w ciąże zaszły, wiec owu była [emoji3526]

Dziewczyny oszaleje od soboty plamienia brazowe, we wtorek myslalam ze to juz @ bo rano przy dwojce krew, znow caly dzien lekkie plamoenie. Dzis po nocy tampon bez niczego. Znow troche wysilku i krew. Wczoraj rano zrobilam test ale nie czekalam do uplywu czasu bo nic sie nie pojawilo i wyrzucilam. Zerknelam na niego wieczorem a tam lekka kreska ( wiem ze nie patrzy sie na test po czasie wiec sie nim nie sugeruje) ale juz tak mnie ta @ denerwuje ze szok. Moglaby sie rozkrecic i skonczyc a ta ni hu hu.

Dziewczyny oszaleje od soboty plamienia brazowe, we wtorek myslalam ze to juz @ bo rano przy dwojce krew, znow caly dzien lekkie plamoenie. Dzis po nocy tampon bez niczego. Znow troche wysilku i krew. Wczoraj rano zrobilam test ale nie czekalam do uplywu czasu bo nic sie nie pojawilo i wyrzucilam. Zerknelam na niego wieczorem a tam lekka kreska ( wiem ze nie patrzy sie na test po czasie wiec sie nim nie sugeruje) ale juz tak mnie ta @ denerwuje ze szok. Moglaby sie rozkrecic i skonczyc a ta ni hu hu.

Może powtórz test jutro z samego rana :) daj znać co i jak 😍

Powtórz test na spokojnie, odpoczywaj dużo i nie dźwigaj. Na początku ciąży mogą być plamienia. Ja bym zrobiła betę i umówiła się na wizytę do lekarza, bo możesz potrzebować wsparcia 😘

Kochana pociesze Cię, że ja krwawiłam przez całą swoją pierwszą ciążę... Każda wizyta w toalecie to był stres... wszystko skończyło się dobrze, a przyczyny nie ustalono.

reklama
Dziewczyny zrobilam test juz dzis bo nie wytrzymalam i wynik ponizej. Niestety moeszkam w Nl i nie chca mi zorobic bety. Napisalam do swojego gina w PL z prosba o tel i chyba bede dzwonila do Niemiec bo jest tam pl ginekolog.
IMG_1397.jpg

Do góry