reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny.
Miala któraś histeoskopie ? Przez plamienia po owulacji lekarz podejrzewa polipa. Bardzo się martwię:(
Nie martw sie kochana! Strach ma wielkie oczy🙈 ja nie mialam ale mialam drożność jajowodów i tak sie panicznie balam tego badania Ze chcialam je odwolac 🙈 a wcale nie bylo tak zle,jak naczytałam sie w internecie. Wszystko bedzie dobrze! Zdrowka ❤️

reklama
A jak jest z ta szczepionka? Bo do konca to nie wiem nawet. Mozna sie starac , czy trzeba odczekac jakis czas?

Z tego, co czytałam, to przy Pfeizer i Moderna nie ma żadnych przeciwwskazań. Przy AstraZeneca trzeba skonsultować z lekarzem.
Ale jaka jest prawda, to nigdy nie wiadomo. Przecież nikt nie będzie nas zniechęcać do szczepień w obecnych czasach 🤷‍♀️

Cześć dziewczyny! Mam w tym tygodniu jakiś straszny zapierdziel w każdym temacie i nie wiem czy się już dzisiaj witałam 🙈 byłam u endokrynologa, wyniki mam wszystkie w normie, o progu powiedziała, że jeśli gin powiedział, że owulacja była, endometrium ładne i wszystko w środku jest w porządku to nie przepisze mi duphastonu ale zapisała sobie, że jest to do rozważenia jeszcze bo chce zobaczyć jeszcze moje inne badania, które mam zrobić w 1-5dc no ale liczę, że jednak nie będę musiała już 🤣 ale bardzo konkretna babka i cieszę się, że w razie czego rozważy tego proga po wynikach. Mam zrobić anty tg, 17OH progesteron, ATCH(?) i chyba tyle bo całą resztę mam i jest ok 😅

reklama
Dziewczyny.
Miala któraś histeoskopie ? Przez plamienia po owulacji lekarz podejrzewa polipa. Bardzo się martwię:(
Ja miałam 2.04 tez się mega balam, ale wszystki było w porządku 😊😊 Polip endometrialny. Rano na 7 przyjęcie o 15 wyjście wyjście do domu, jak wszystko jest ok 😊😊 Zabieg miałam w znieczuleniu ogólnym, wykonywał ten zabieg mój ginekolog więc bylam jakas taka spokojniejsze. Będzie dobrze!! 😊

Do góry