reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja mam zanotowane z listy, którą ostatnio @HeraUnique wrzucała
Mozesz napisać jakie robilas badanie w 3dc ? Mój gin mi zlecił jakieś pamiętam tylko TSH i prolaktyne bo niestety nie mogę tej kartki znaleźć co mi wypisal. Jutro Idę robić bo dawno nie badalam.

Jeszcze polecam olej z wiesiołka w kapsułach po dwie do owulacji. Super polepsza śluz i ogólnie jest zdrowy :-) Ja właśnie dziś zakupilam sobie bo niestety paczka z apteki była zalana i ją kurier odesłał Ovarin będę mieć dopiero jutro bo w stacjonarnej u mnie nie mieli.
Screenshot_20201222_194459.jpeg

reklama
Pytanie jeszcze o tego dupka. Po 2 dniach miałam zawroty głowy , stwierdziłam że to po nim potem ładnie się unormowało i nic nie czułam, żadnych dolegliwości po 1 tygodniu brania, pomijam że mi jajniki napieprzaly tzn czułam że mnie kłują, ale strasznie napierdzielala głowa mój to aż wkurwiony był bo pierwszy raz powiedziałam spadaj głowa mnie boli😁, ciśnienie tetno miałam książkowe, czy po takim czasie moze jeszcze dupek się odzywać? No i czy mimo brania dupka czulyscie że 🙉 w przewidywanym terminie nadchodzi?

Nie badałam, ale nie wiem co to słońce. Mam skłonność do przeziębień. Covida też jako jedyna w biurze na 7 osób załapałam i nikt się nie zaraził.

Polecam zbadać żeby wiedzieć jaka dawkę suplementowac [emoji6] u mnie wyszło ze 4000j. pozwala mi być na w zasadzie idealnym poziomie, w samym środku optymalnego zakresu. Ale badałam po 3 miesiącach regularnego zażywania [emoji39]

Polecam zbadać żeby wiedzieć jaka dawkę suplementowac [emoji6] u mnie wyszło ze 4000j. pozwala mi być na w zasadzie idealnym poziomie, w samym środku optymalnego zakresu. Ale badałam po 3 miesiącach regularnego zażywania [emoji39]
Myślałam o tym, a już tyle razy miałam krew pobierane i wylatywało mi z tych stresów z głowy. Ja to też biorę od dobrych 3 miesięcy zaraz po poronieniu zaczęłam witaminkowac jak nigdy. Nie byłam wystarczająco konsekwentna w braniu.

Ja zawsze wszystko planuje aż za bardzo niestety 😜 do pierwszej ciąży przygotowywałam się z pół roku wcześniej xD dlatego na spokojnie wolę wcześniej się rozeznać
Ja odstawilam anty i do boju. Zakładałam ze się będę starać 3-6 mc więc się z niczym nie spieszylam

Mozesz napisać jakie robilas badanie w 3dc ? Mój gin mi zlecił jakieś pamiętam tylko TSH i prolaktyne bo niestety nie mogę tej kartki znaleźć co mi wypisal. Jutro Idę robić bo dawno nie badalam.

Jeszcze polecam olej z wiesiołka w kapsułach po dwie do owulacji. Super polepsza śluz i ogólnie jest zdrowy :-) Ja właśnie dziś zakupilam sobie bo niestety paczka z apteki była zalana i ją kurier odesłał Ovarin będę mieć dopiero jutro bo w stacjonarnej u mnie nie mieli.
Spróbuje:) muszę sobie to wszysko spisywać bo potem siadam do zakupów w gemini i nic nie wiem

reklama
Do góry