reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Czyli nawet kremowy może towarzyszyć owulacji [emoji85] dziękuję za informację [emoji173] ale ten organizm z dnia na dzień mnie coraz bardziej zaskakuje... ile rzeczy nie zauważałam wcześniej.
u mnie to ostatnio loteria. Poprzedni cykl z owulacją potwierdzoną monitoringiem, a śluzu płodnego brak. Był właśnie kremowy [emoji2370] dlaczego nie mam pojęcia. W tym pewnie będzie podobnie, ale obym jednak się miło zaskoczyła

reklama
Dziewczyny, na ile przed owulacją czujecie pracę jajników? Mój aktualny cykl jest prawdziwą zagadką. Po @ miałam sucho ale wczoraj (12dc) pojawił się kremowy śluz w małych ilościach. Z kolei dzisiaj było go znacznie więcej. Testy owu blade a od kilku godzin czuje kłucie jajnika... czy możliwe że to zwiastun zbliżającej się owulacji pomimo że śluz jest daleki od plodnego? Z reguły owulacja pojawia się od 16 do 20 dc. Cykle 30/35 dniowe.
Mnie potrafi boleć i 4-5dni przed owu, a śluz z kremowego na płodny zaczyna mi się dzień przed owu i zaraz po znika, w sumie jakieś 1.5dnia taki jest, najczęściej wieczorem się pojawia, następnego dnia jest i kolejnego rano już wodnisty albo znów kremowy

Jestem w takim razie dobrej myśli bo już się martwilam że cykl bezowulacyjny się szykuje [emoji2368] to daje nadzieję na ładną owulacje na święta [emoji23] świąteczny cud i te sprawy [emoji110] dziękuję za odpowiedź [emoji173]
Mnie potrafi boleć i 4-5dni przed owu, a śluz z kremowego na płodny zaczyna mi się dzień przed owu i zaraz po znika, w sumie jakieś 1.5dnia taki jest, najczęściej wieczorem się pojawia, następnego dnia jest i kolejnego rano już wodnisty albo znów kremowy

Cześć 🙂
Wpadam się przywitać i zmykam do pracy. Jeszcze tylko jutro i wolne aż do Nowego roku 😁
Cześć dziewczyny, u mnie 8dc, cykle 30-33dniowe, stwierdzone PCOS, byłam dzisiaj na monitoringu i nie spodziewałam się, po ostatnim bezowulacyjnym cyklu jest pęcherzyk i to prawie 13.5mm, jestem przeszczesliwa i nie spodziewałam się że już będzie taki duży pęcherzyk, według ginekologa przy takim pęcherzyku owulacja w święta 😍
Dzisiaj idę na monitoring , trzymajcie kciuki żebym i ja usłyszała że owulacja będzie w święta 😀😀😀

Miłego dnia ☀️

reklama
Do góry