lady_in_blue
Fanka BB :)
Noo, w ubiegłym roku ktoś tez miał podobne rozterki i powiedział ze minął rok i ruszyli z kopyta. Dla niektórych lekarzy to taki magiczny okres [emoji849] ta do której chodzę obecnie działa od początku, ale ostatnio ciężko, bardzo ciężko z terminami u niej i szukam kogoś innego, nie znam jeszcze tego drugiego, do którego idę i tak się zastanawiam [emoji3166] chciałabym go trochę oszukać, żeby mnie nie zlał, ale pewnie nie będę miała jaj [emoji23]
Też mam takie rozterki, bo idę do nowej lekarki dzisiaj ale znając życie poplątałabym się w zeznaniach xD. 4 miesiące zostały do roku.Noo, w ubiegłym roku ktoś tez miał podobne rozterki i powiedział ze minął rok i ruszyli z kopyta. Dla niektórych lekarzy to taki magiczny okres [emoji849] ta do której chodzę obecnie działa od początku, ale ostatnio ciężko, bardzo ciężko z terminami u niej i szukam kogoś innego, nie znam jeszcze tego drugiego, do którego idę i tak się zastanawiam [emoji3166] chciałabym go trochę oszukać, żeby mnie nie zlał, ale pewnie nie będę miała jaj [emoji23]