reklama
coca
Fanka BB :)
No i już oficjalnie mogę się z Wami przywitać w 1 dniu 10 cyklu [emoji3577]
Ja już przestałam liczyć cykle [emoji16]
coca
Dziewczyn tak sobie siedzę i myślę według @ jest to 5+2 tyg ale czy ta kreska nie jest za jasna po 3 poronieniach różne myśli mam w głowie [emoji848]
Zrób betę i powtórz [emoji2368] testy różnie się odbarwiają
Gryfin
Ja liczę i o dziwo jest mi z tym lepiej, nie umiem tego logicznie wytłumaczyć ale wolę liczyć niż nie. Zobaczymy jak długo jeszcze będzie mi się chciało i czy nie stracę rachubyJa już przestałam liczyć cykle [emoji16]
coca
Ja liczę i o dziwo jest mi z tym lepiej, nie umiem tego logicznie wytłumaczyć ale wolę liczyć niż nie. Zobaczymy jak długo jeszcze będzie mi się chciało i czy nie stracę rachuby [emoji6]
No właśnie ja straciłam i za każdym razem musze zaczynać liczenie od początku [emoji2356] zastanawiam się przy okazji czy nie oszukać nowego gina do którego idę. Byłoby to dla dobra mojej sprawy, ale ja za cholerę kłamać nie umiem [emoji23]
Nutka9
Zaangażowana w BB
Tule mocno [emoji9] ciesze się, że masz plan działania na ten miesiąc. Oby był skuteczny!No i już oficjalnie mogę się z Wami przywitać w 1 dniu 10 cyklu [emoji3577]
Życie serio jest niesprawielidwe [emoji53]
Ja mam dzisiaj 17dc i mnie juz brzuch napiernicza, pewnie za 10 dni też dostanę @.
ale w sensie ze dłużej to trwa tak?No właśnie ja straciłam i za każdym razem musze zaczynać liczenie od początku [emoji2356] zastanawiam się przy okazji czy nie oszukać nowego gina do którego idę. Byłoby to dla dobra mojej sprawy, ale ja za cholerę kłamać nie umiem [emoji23]
porzeczka97
To mnie uspokoiłaś! Chociaż ktoś odpisał ja już chciałam do ginki dzwonić, ale stary mój mowi że głupia chyba nie jest i wie co przepisuje a lekarze to nie lubią jak się ich podważa. I co z tym letrozolem, jak Ci poszła suplementacja? Udało się? Ile go maksymalnie można brać? Bo jak nie podziała to niby robi się jakaś przerwę czy coś. Cholerka wie brałas coś jeszcze przy letrozolu? Udało wywołać się owulacje? Każdy jest inny, ale szukam nadzieiMam doświadczenie z letrozolem i faktycznie jest to lek na raka piersi ale od kilku lat jest stosowany jako lek stymulujący owulację także wszystko w porządku podobno działa na kobiety na które nie działają cytryniany klomifenu (również lek na stymulację owulacji). Jak pierwszy raz przeczytałam ulotkę to też się trochę przestraszyłam
coca
ale w sensie ze dłużej to trwa tak?
Noo, w ubiegłym roku ktoś tez miał podobne rozterki i powiedział ze minął rok i ruszyli z kopyta. Dla niektórych lekarzy to taki magiczny okres [emoji849] ta do której chodzę obecnie działa od początku, ale ostatnio ciężko, bardzo ciężko z terminami u niej i szukam kogoś innego, nie znam jeszcze tego drugiego, do którego idę i tak się zastanawiam [emoji3166] chciałabym go trochę oszukać, żeby mnie nie zlał, ale pewnie nie będę miała jaj [emoji23]
reklama
Stokrotka2021
I ja w maju ! :-)To będziemy razem testować w maju jak tak bo i również 28dniowe
Podziel się: