reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A mnie coś dopadło zwątpienie że chyba się nie udało... Wiem, wiem, póki nie ma @ to trzeba wierzyć :) wmawiam to sobie właśnie. Ale chyba wolę to chwilowe zwątpienie i miłe zaskoczenie niż maniakalne myślenie o testowaniu tak jak miałam ostatnie 2 dni. A negatywne myśli wzięły się stąd że mż właśnie dowiedział się że najprawdopodobniej (najwcześniej) za 2 tyg dostanie termin na powtórną operację (jedną miał rok temu) a mniej więcej wtedy wypadną kolejne staranka i boję się że 2 cykle przepadną 🥺🙁 Niestety ciągle coś złego za nami się ciągnie... ☹️ Niech przyjdzie coś pozytywnego!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a propo testów owu :) załączam zdjęcie mojego z dziś (11dc) owu wg wyliczeń za 3dni. Wg apki poziom LH 0,61 czyli low, ale wydaje mi się dość wyraźny :) w każdym razie w porównaniu do poprzednich. Myślicie, ze mogę się spodziewac jutro lub pojutrze pozytywnego? :) czy to jeszcze nie to?

Załączniki

• 0911A245-66FA-4370-96D0-FDCA9FE546F0.jpeg
    0911A245-66FA-4370-96D0-FDCA9FE546F0.jpeg
    182,9 KB · Wyświetleń: 79
Dziewczyny, a propo testów owu :) załączam zdjęcie mojego z dziś (11dc) owu wg wyliczeń za 3dni. Wg apki poziom LH 0,61 czyli low, ale wydaje mi się dość wyraźny :) w każdym razie w porównaniu do poprzednich. Myślicie, ze mogę się spodziewac jutro lub pojutrze pozytywnego? :) czy to jeszcze nie to?
no wg mnie jutro może być pik :) bierz partnera w obroty :D

reklama
Do góry