reklama
Colorful92
Fanka BB :)
Ja kupuje strumieniowe, https://allegro.pl/oferta/test-owulacyjny-x-7-strumieniowy-testy-owulacyjne-9467068714Dziewczyny,
Które testy owulacyjne polecacie? Chodzi mi o te najbardziej czułe. Jeszcze nigdy nie wyszedł mi pozytywny test, ale testy kupowałam z allegro.
coca
Poziom LH może się utrzymywać wyższy jakiś czas. Będziesz miała monitoring po zastrzyku, żeby sprawdzić czy zadziałał?Dziewczyny zrobiłam z ciekawości test owu i dwie grube krechy. Przed wizytą u gine tj. 9.04 tez test był +, pęcherzyk miał wtedy 2cm. Czy możliwe, że jestem przed owu? czy to ovitrelle (22:00 w sobotę zastrzyk)? czy po prostu PCOS...
Ja najbardziej polecam z domowego laboratorium (do kupienia w necie albo rossmanie).Dziewczyny,
Które testy owulacyjne polecacie? Chodzi mi o te najbardziej czułe. Jeszcze nigdy nie wyszedł mi pozytywny test, ale testy kupowałam z allegro.
coca
Ja ostatnio dostałam od razu na drugi dzień po odstawieniu luteiny. Ciekawa jestem jak będzie w tym cyklu. Wczoraj wieczorem wzięłam ostatni raz myślałam że dziś dostanę ale nie. mam nadzieję że jutro przyjdzie bo chce już na owulację czekać no ale wg.ulotki miesiączka może przyjść do 7dni po odstawieniu...
U mnie o dziwo na 4-5 dzień zawsze przychodzi po odstawieniu. Jeszcze mi się nie zdarzyło odchylenie w żadna stronę odkąd biorę.
Colorful92
Poziom LH może się utrzymywać wyższy jakiś czas. Będziesz miała monitoring po zastrzyku, żeby sprawdzić czy zadziałał?
Tak, jutro wieczorem idę na usg.
JestemA
Ja używam tych samych owulacyjnych i domowe laboratorium z Rossmanna. Zależy jakie kupię
Kropka29
Moderator
Uff to nie jestem sama. Bo u mnie wszystkie w koło zawsze cycki bolą [emoji81] i kiedyś coś czytałam, że przy wysokim progesteronie bolą [emoji2370]
Ja nie mam wysokiego a bolą mnie już od owulacji
Dziewczyny, czy któraś może bierze metforminę I jest na diecie z niskim indeksem? Mam taki problem, że chudnę, a wcale nie powinnam. Ważę 48 kilo, weszłam już w niedowagę w BMI, boję się że przejdę z jednego problemu z okresem w drugi
Dodatkowo mam stymulację letrozolem i Euthyrox 25.
Czy któraś miała taki problem i wie, jak do tego podejść? Trzymam naprawdę restrykcyjną dietę i nie wiem, może przesadzam
Czy któraś miała taki problem i wie, jak do tego podejść? Trzymam naprawdę restrykcyjną dietę i nie wiem, może przesadzam
Weronika1212
też masz stwierdzoną pcos??? Jak wyglądało dojście u Ciebie do ładu co i jak ?Dziewczyny, czy któraś może bierze metforminę I jest na diecie z niskim indeksem? Mam taki problem, że chudnę, a wcale nie powinnam. Ważę 48 kilo, weszłam już w niedowagę w BMI, boję się że przejdę z jednego problemu z okresem w drugi
reklama
W sensie jak miałam stwierdzone? Miałam dużo pęcherzyków na USG i zaburzony stosunek LH do FSH, no i mega nieregularne cykleteż masz stwierdzoną pcos??? Jak wyglądało dojście u Ciebie do ładu co i jak ?
Podziel się: