reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Nie powiedział Ci lekarz? Mi mówiła od 3dpo ale ponieważ plamie wcześniej to biorę od 2dpo. Sprawdzalysmy kilka cykli jak się owulacji pokrywają z monitoringiem i w sumie mam peak dzień przed owu, wiec w zasadzie luteinę biorę od 3-ciego dnia po peaku. Za późno raczej się nie da wziąć [emoji6] za wcześnie to by było jeszcze przed peakiem jeśli u Ciebie owulaki się sprawdzają.

Miałaś monitoring w tym cyklu i potwierdzona owulacje? Bo z proga wyglada jakby owu nie było.
Prog. Miałam robiony w 2 dobę po owu więc jego wynik jest na pewno zaniżony choć i tak niski. Test owulacyjny pokazał owulację a moja ginekolog powiedziała że to nie wyklucza tego że miałam owulację i że dopiero jak w trzecim cyklu nam się nie uda mam przyjść na monitoring. Cóż ufam jej i po swoich obserwacjach zakładam że miałam owu.

Załączniki

• Screenshot_2021-04-12-21-18-27-482_pl.ovufriend.app.jpg
    Screenshot_2021-04-12-21-18-27-482_pl.ovufriend.app.jpg
    219,2 KB · Wyświetleń: 72
Od kilku godzin próbuję [emoji2272]
Ale sama przyznasz, że ginekolog który chce żeby mu pacjentka pokazywala testy ciążowy i dopatruje się w nim cienia, a później zamiast skierować pacjentke na bete każe jej czekać tydzień bo on ignoruje długość jej cykli i czeka aż minie ten czas, który on uważa z długość cyklu to jest conajmniej dziwny [emoji2296]
Takie komentarze nie są potrzebne proponowała bym się wspierać .....

Od kilku godzin próbuję [emoji2272]
Ale sama przyznasz, że ginekolog który chce żeby mu pacjentka pokazywala testy ciążowy i dopatruje się w nim cienia, a później zamiast skierować pacjentke na bete każe jej czekać tydzień bo on ignoruje długość jej cykli i czeka aż minie ten czas, który on uważa z długość cyklu to jest conajmniej dziwny [emoji2296]
Takiego ginekologa od razu bym zmieniła

reklama
Do góry