reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
@HeraUnique to ja chyba za wcześnie tą borowinę zaczełam stosować w 6dniu cyklu? owu w teorii około 21dc, nie mogę nic znaleźć w necie na temat kiedy od kiedy 🤷‍♀️
Ja używam od 4/5 dnia cyklu przez 5 dni 🤷‍♀️ zależy też jak długo stosujesz tzn ile plastrów. Jeśli np 10 dniowa kuracja to wcale nie za szybko. Poza tym gdzieś też czytałam, że borowina nie tylko pobudza jajniki do pracy ale i może opóźnić owu o 2/3 dni (może ale nie musi). Jakąś jednoznaczną informację ciężko znaleźć. Ja się jedynie opieram na masie przeczytanych postów kobiet, historii ich, relacji itd itd 😉

Dziewczyny mam techniczny problem.
Jak wchodzę na forum przez aplikację to jestem na 1 stronie zawsze, mogę przewinąć na ostatnią lub po jednej iść do kolejnych... przy 129 stronach to kłopotliwe... jak wrócić do wątku na stronie na ktorej skonczyłam czytac?
Kiedyś to było normalne teraz po aktualizacji strasznie nieintuicyjna jest ta aplikacja😒

Hej kochane 😘 tak mi dzień zleciał, byliśmy na zakupach przedświątecznych, a to drobiazgi, a to prezenty jeszcze. Nalatałam się jak głupia 😅 ale zadowolona 😁a jak Wam mija dzień?

Ostatnio pozytywny test owu miałam 17dc. A w tym cyklu czekałam cierpliwie czy coś się ruszy. Dziś 20dc i chyba wychwyciłam pozytyw 😁💪 🥰 i działamy mam nadzieję że ten klimat i magia świąt nam pomoże ☺️

Załączniki

• Screenshot_20201220_165922_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20201220_165922_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    247,6 KB · Wyświetleń: 85
Hej kochane [emoji8] tak mi dzień zleciał, byliśmy na zakupach przedświątecznych, a to drobiazgi, a to prezenty jeszcze. Nalatałam się jak głupia [emoji28] ale zadowolona [emoji16]a jak Wam mija dzień?

Ostatnio pozytywny test owu miałam 17dc. A w tym cyklu czekałam cierpliwie czy coś się ruszy. Dziś 20dc i chyba wychwyciłam pozytyw [emoji16][emoji123] [emoji3059] i działamy mam nadzieję że ten klimat i magia świąt nam pomoże [emoji3526]

Pozytyw to w zasadzie miałaś już wczoraj [emoji16]

No też tak myślałam że pewnie wczorajszy to pozytyw ale mówię zrobię jeszcze dziś i zobaczę i dziś jest jeszcze mocniejszą kreska niż wczoraj. To czyli wczorajszy uważać za pozytyw?

Jeśli wczoraj miałaś pozytyw to był pik. Może Ci się pozytyw utrzymywać aż do końca owulacji. Ja tak miałam przed pierwszą ciążą i teraz. A przed drugą musiałam go ustrzelić, bo pojawiał się na chwilę, a za godzinę już negatywny.

reklama
Hej, z racji tego, że zbliżają się święta, mam pytanie jak to wygląda u Was. U nas jest tak, że na Święta wszyscy życzą nam dziecka i pojawiają się pytania, kiedy dziecko 🤦‍♀️ Jestem ciekawa, czy u Was jest podobnie i jak to wygląda u Was. Bo my nie poruszamy takich tematów z rodziną i nie opowiadamy o staraniach itd. Jak odpowiadacie na takie pytania?

Do góry