kara86
Fanka BB :)
@HeraUnique to ja chyba za wcześnie tą borowinę zaczełam stosować w 6dniu cyklu? owu w teorii około 21dc, nie mogę nic znaleźć w necie na temat kiedy od kiedy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja używam od 4/5 dnia cyklu przez 5 dni zależy też jak długo stosujesz tzn ile plastrów. Jeśli np 10 dniowa kuracja to wcale nie za szybko. Poza tym gdzieś też czytałam, że borowina nie tylko pobudza jajniki do pracy ale i może opóźnić owu o 2/3 dni (może ale nie musi). Jakąś jednoznaczną informację ciężko znaleźć. Ja się jedynie opieram na masie przeczytanych postów kobiet, historii ich, relacji itd itd@HeraUnique to ja chyba za wcześnie tą borowinę zaczełam stosować w 6dniu cyklu? owu w teorii około 21dc, nie mogę nic znaleźć w necie na temat kiedy od kiedy
Hej kochane [emoji8] tak mi dzień zleciał, byliśmy na zakupach przedświątecznych, a to drobiazgi, a to prezenty jeszcze. Nalatałam się jak głupia [emoji28] ale zadowolona [emoji16]a jak Wam mija dzień?
Ostatnio pozytywny test owu miałam 17dc. A w tym cyklu czekałam cierpliwie czy coś się ruszy. Dziś 20dc i chyba wychwyciłam pozytyw [emoji16][emoji123] [emoji3059] i działamy mam nadzieję że ten klimat i magia świąt nam pomoże [emoji3526]
No też tak myślałam że pewnie wczorajszy to pozytyw ale mówię zrobię jeszcze dziś i zobaczę i dziś jest jeszcze mocniejszą kreska niż wczoraj. To czyli wczorajszy uważać za pozytyw?Pozytyw to w zasadzie miałaś już wczoraj [emoji16]
No też tak myślałam że pewnie wczorajszy to pozytyw ale mówię zrobię jeszcze dziś i zobaczę i dziś jest jeszcze mocniejszą kreska niż wczoraj. To czyli wczorajszy uważać za pozytyw?