basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja już niewiem. Dzisiaj ta druga kreska jest tak jakby bledsza, niż ta z wczoraj. Już chyba zwatpilam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź na betę a nie podbijaj zdjęcia testu filtrami . Wszystko się wyjaśni.Dziewczyny, ja już niewiem. Dzisiaj ta druga kreska jest tak jakby bledsza, niż ta z wczoraj. Już chyba zwatpilam. Zobacz załącznik 1257693Zobacz załącznik 1257694
Widać widaćZrobiłam test... Powiedzcie czy ja dobrze widzę? Czy to tylko moja wyobraźnia? Zobacz załącznik 1257685
Hej witajCześć dziewczyny dawno mnie nie było bo dałam sobie na luz w sensie że przestałam robić monitoringi stymulować cykle robić testy owu ale wczoraj wpadł mi jeden i ostatni w ręce i go zrobiłam a że był to 27 dc cylke mam 35 + a on wyszedł jak by pozytywny czy Któraś tak miała?
Jeśli wyszedł pozytyw to jak najbardziejDziewczyny test 12dpo jest wiarygodny ?
niestety negatywWidać widać
Hej witaj
Test ciążowy?
Jeśli wyszedł pozytyw to jak najbardziej
Ja robię wszystko tak jak przed owu, ćwiczę siłowo i biegam nie zwracam już na to uwagiDziewczyny jak u Was z aktywnością fizyczna jak jesteście po owulacji ? Ja ćwiczę silowo i dość intensywnie. Czy jest to bezpieczne? Nie chce rezygnować z treningów. .
Nie nie owulacyjnyWidać widać
Hej witaj
Test ciążowy?
Jeśli wyszedł pozytyw to jak najbardziej
Ok to i tak miałaś lepiej niż ja. Zobaczymy co moja dziś powie.Wiesz co wtedy kiedy miałam to przepisywane to chyba 7mm i teraz mam tak do 9mm, ale mówią, że to już wystarczy i ja je biorę w 6,7,8 dc 4x
No u mnie po zabiegu wszystko poszalało niestety. Brak bolacych piersi choć wcześniej zawsze to sygnalizowalo okres, zaczęły się plamienia przed @ i jak się okazało mam problem z za cienkim endometrium... Ale każdy ma inaczej więc jak coś Cię martwi to porob sobie badania- zawsze lepiej wiedzieć.Mnie też by to nie martwiło, gdyby nie to że przed zabiegiem zawsze mnie bolaly przed A od zabiegu nic