reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, ja już niewiem. Dzisiaj ta druga kreska jest tak jakby bledsza, niż ta z wczoraj. Już chyba zwatpilam.
IMG_20210409_083722.jpeg
IMG_20210409_083650.jpeg

reklama
Zrobiłam test... Powiedzcie czy ja dobrze widzę? Czy to tylko moja wyobraźnia? Zobacz załącznik 1257685
Widać widać
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było bo dałam sobie na luz w sensie że przestałam robić monitoringi stymulować cykle robić testy owu ale wczoraj wpadł mi jeden i ostatni w ręce i go zrobiłam a że był to 27 dc cylke mam 35 + a on wyszedł jak by pozytywny czy Któraś tak miała?
Hej witaj
Test ciążowy?
Dziewczyny test 12dpo jest wiarygodny ?
Jeśli wyszedł pozytyw to jak najbardziej

Dziewczyny jak u Was z aktywnością fizyczna jak jesteście po owulacji ? Ja ćwiczę silowo i dość intensywnie. Czy jest to bezpieczne? Nie chce rezygnować z treningów. .

reklama
Mnie też by to nie martwiło, gdyby nie to że przed zabiegiem zawsze mnie bolaly przed A od zabiegu nic
No u mnie po zabiegu wszystko poszalało niestety. Brak bolacych piersi choć wcześniej zawsze to sygnalizowalo okres, zaczęły się plamienia przed @ i jak się okazało mam problem z za cienkim endometrium... Ale każdy ma inaczej więc jak coś Cię martwi to porob sobie badania- zawsze lepiej wiedzieć.

Do góry