reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny a tak z ciekawości ile płaciłyście za monitoring owulacji? Ja 80zł i wydaje mi się, że jest to normalna cena jak na duże miasto 😉

Dziewczyny, a powiedzcie, jaki zestaw badań robiłyście prywatnie? Może chociaż przy jednym, czy dwóch badaniach sytuacja by mi się rozjaśniła, co może być nie tak.

Dziewczyny! Czy glukoza na czczo 92(70-99) to znak ze coś nie tak?
Cholesterol 161(115-190)
Ide dziś z wynikami Do lekarza ale Wy czasem więcej wiecie ❤️

Ja wychodzę z założenia, że można. Wystarczy samemu zapłacić a nie czekać na skierowanie od lekarza 😉
Masz rację i dlatego między innymi ja także leczę się prywatnie, bo jak zapisałam sie na NFZ do endo to miałam termin za rok i 3mce. Nie uwazam jednak, żeby to było w porządku, bo co miesiąc płacę ponad pół tysiąca złotych składki zdrowotnej i kiedy w wieku 30 lat nie mogę donosić ciąży/zajść w ciążę a oni każą czekać rok a później jeszcze wdrażają leczenie na kolejny rok to dla mnie to jest często odebranie kobiecie szansy na macierzyństwo :(

Dziewczyny, a powiedzcie, jaki zestaw badań robiłyście prywatnie? Może chociaż przy jednym, czy dwóch badaniach sytuacja by mi się rozjaśniła, co może być nie tak.
My zanim zaczęliśmy się starać kupiliśmy ten pakiet w diagnostyce, a po pół roku mój mąż zrobił rozszerzone badanie nasienia a ja pakiet wszystkich hormonów płciowych 😉
Screenshot_20210408_123617.jpg

reklama
Do góry