reklama
Kropka29
Moderator
Jak się w ogóle czujecie? Który dc? Zobaczymy dzisiaj jakieś pozytywne testy?
U mnie dziś 19dc, po wczorajszym monitoringu mam tak pozytywne nastawienie i jestem pełna nadziei Jedyne czego się boję to to, że jak się znowu nie uda to przez to będzie jeszcze bardziej bolało No ale jeszcze nieco ponad tydzień i będzie wszystko wiadomo
mariaantonina96
Fanka BB :)
U mnie jutro termin @, piersi sporo powiększone ale nie bola, za to glowa boli kolejna noc z rzędu.Cześć! Miłego dnia Wam życzę U mnie dziś szaro, buro i ponuro ale jutro już mam wolne więc od razu samopoczucie robi się lepsze A jak u Was? Który dzień cyklu? Kiedy testujecie?
Brzuch nie pobolewa, wczoraj temperatura 37,3 dzisiaj jeszcze nie mierzyłam.
mariaantonina96
Jutro termin miesiączki ale jak nie przyjdzie to testuje chyba w niedzielę.Jak się w ogóle czujecie? Który dc? Zobaczymy dzisiaj jakieś pozytywne testy?
Gryfin
No co Ty?! Ja też dzisiaj 19 dzień cyklu i wczorajszy monitoring potwierdził owu, wyszłam z takim bananem na twarzy oby Nam się tym razem udałoU mnie dziś 19dc, po wczorajszym monitoringu mam tak pozytywne nastawienie i jestem pełna nadziei Jedyne czego się boję to to, że jak się znowu nie uda to przez to będzie jeszcze bardziej bolało No ale jeszcze nieco ponad tydzień i będzie wszystko wiadomo
Gryfin
Trzymam kciuki żeby nie przyszłaJutro termin miesiączki ale jak nie przyjdzie to testuje chyba w niedzielę.
XnetiX
To ja tylko przy okazji podpowiem wszystkim dziewczynom, które mają podwyższoną prolaktynę, żeby zbadały sobie tarczycę.Ja miałam. W normie ale już trochę wyższa i dostałam 1/4 tabletki tygodniowo
Mi żaden lekarz nie chciał dać leków na zbicie prolaktyny, gdy miałam wynik 33, przy normie do 26.
I całe szczęście, bo okazało się, że to przez utajoną niedoczynność tarczycy. TSH miałam w tym roku w styczniu 3, a w zeszłym roku 1.18.
Dostałam Letrox 50 i prolaktyna spadła do 14
A druga sprawa -> Dziewczyna z mojej rodziny długo starała się o ciążę, a zaskoczyła od razu jak tylko zbiła prolaktynę, a wynik miała niewiele ponad normę i normalnie owulację co miesiąc. No a mi lekarze tłumaczyli, że wysoka prolaktyna to tylko owu może blokować, a jak jest owu to wszystko ok
XnetiX
Też mam dziś 19dc, monitoringu w tym miesiącu nie było, ale owu chyba dopadła mnie w nocy, więc co ma być to będzieNo co Ty?! Ja też dzisiaj 19 dzień cyklu i wczorajszy monitoring potwierdził owu, wyszłam z takim bananem na twarzy oby Nam się tym razem udało
reklama
Gryfin
Suuuper! A na kiedy masz termin @?Też mam dziś 19dc, monitoringu w tym miesiącu nie było, ale owu chyba dopadła mnie w nocy, więc co ma być to będzie
Podziel się: