reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

dokładnie moja koleżanka tez miała tak wychodziły jej testy owu pozytywne cały czas i nie wiedziała o co chodzi i później kilka dni zrobiła test ciążowy i pozytywny [emoji846]

Koleżanka z forum tez miała ciagle pozytywne i ciąży nie było. Nie jest to reguła w tym przypadku i lepiej jednak ciąże wykrywać testem ciążowym, a jeszcze lepiej betą [emoji13]

reklama
nawzajem ☺️ u mnie dziś 11dpo i dwa dni do okresy z tego co pokazuje flo mam bardzo duży ból pleców na dole mega ciężkie piersi No ale nie mogę o tym myśleć bo za bardzo się nakręcam 😁 a takie objawy to zarówno na PMS jak i na dzidzi. Nie wiem czy czekać właśnie na niego czy lecieć po test 😩 bojciu jak ja bym chciała mieć jak inne laski ze na spokojnie podchodzą a ja to w gorącej wodzie kąpana i im bliżej @ tym co raz gorsze pomysły 🤣🤣
Leć na betę

Hej! Mam dokładnie tak samo! W maju odstawiłam tabletki po 2 latach, od sierpnia starania i ostatnio cykl wydłużył mi się do 40dni (2 cykle). Miesiąc temu zostały zdiagnozowane u mnie: PCOS, hiperprolaktynemia i IO. Polecam pójść do endokrynologa. :) Przyjmuje aktualnie metformine i inozytol (fertisim).
O kurcze, trochę mnie nastraszyłaś. Możesz napisać, jakie badania zlecał Ci endokrynolog?

reklama
Do góry