hachette
Fanka BB :)
A kiedy najlepiej zacząć stosowanie? W którym dniu cyklu?Ka polecam domowe laboratorium
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy najlepiej zacząć stosowanie? W którym dniu cyklu?Ka polecam domowe laboratorium
A kiedy najlepiej zacząć stosowanie? W którym dniu cyklu? [emoji848]
Hm. A jak smakowo?
Pewnie pierwszy stymulowany cykl to będzie dużo wizyt u gina. No zobaczymy jakie będą efekty. Nie liczę oczywiście że uda się zaraz w pierwszym cyklu jakieś zastrzyki się przyjmuje? Bo coś czytałam właśnie o tym.jezeli oczywiście wieszAle trzeba uwazac, bo szybciutko pęcherzyki rosly
Dołączam do Was po stracie rok temu i leczeniu, dzisiaj czuję się na siłach by zacząć się znów starać aktualnie jestem w 3dc więc za około tydzień zaczynamy działać zastanawiam się nad stosowaniem testów owu, widzę, że wiele z Was ich używa, czy uważacie to za mus? Jakieś firmy polecacie lub jakichś nie polecacie? Dodam, że mamy z narzeczonym po 31 lat i jesteśmy bezdzietni, wiec zegar tyka
Nie przyjmowałam akurat tu byl blad mojego gina juz do niego nie chodzę, bo powinnien, choćby dlatego, ze nie mialabym torbieli. Ale cykl jednak byl udany. Poroniony w 8 tyg ale udany. Troche zadaje sobie pytanie, czy to miało wpływ czy nie ta stymulacja.Pewnie pierwszy stymulowany cykl to będzie dużo wizyt u gina. No zobaczymy jakie będą efekty. Nie liczę oczywiście że uda się zaraz w pierwszym cyklu jakieś zastrzyki się przyjmuje? Bo coś czytałam właśnie o tym.jezeli oczywiście wiesz
Kurcze niby cien jest, ale zrob innej firmy z rana...Kochane!
Dziś 9dpo, ten cykl chcieliśmy całkowicie odpuścić - bez leków, wspomagania i starania tylko 2 razy w okresie płodnym. Myślicie, że to pozytywny? Czy któraś z Was miała oszukany test tej firmy?
Test Baby Boom robiony o 17.