reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Chciałabym się umieć tak wyłączyć!
Ja wychodze z założenia, ze jesli zajde nikt mi tego nie zabierze i jesli nie ma @ ani bólów brzucha robie test. 😉 a jesli sa to bez sensu, bo czekam na nowy cykl. Uwierz, ze nie jest to miłe bardzo przeżywam. Jedyne moje plany sa do owu, od @ do owu do kiedu brac Wiesiołek, do kiedy skupic sie na tym a potem co ma byc to będzie, nic mi nie da, bo swoje zrobilam.

reklama
Z drugiej strony dobrze wiedzieć wcześniej, bo leki, bo alko bo niektorych rzeczy nie mozna, albo wlasnie trzeba.
To jak ktos bierze leki to wie i pilnuje, ale chyba.logiczne ze jak się starasz o dziecko to nie zalewasz się w okolicach miesiączki, bo wiesz ze mozesz zajsc. 😉 wiec tu jakby mylone kwestie z tymi co musza pilnować się, bo kwestia lekow.

Teoretycznie nie, ale w praktyce podświadoma krzywda. Ja tak noe testowałam, mimo ze korciło, bo widzialam jak tu dziewczyny wkręcaly sie, ze szybko test czy zaraz beta itd. Ja po owu wyłączam się do dnia małpy i tyle. Jest zdrowo.

giphy.gif

Z drugiej strony dobrze wiedzieć wcześniej, bo leki, bo alko bo niektorych rzeczy nie mozna, albo wlasnie trzeba.

Nie da się wiedzieć wcześniej. Beta będzie wykrywalna zwykle w okolicy miesiączki z uwagi na to kiedy dochodzi do zagnieżdżenia i wcześniej nic się nie dowiesz. A do tego momentu nie jesteś w stanie zagrozić zarodkowi wypitym piwem czy wzięta tabletka przeciwbólowa.

Nie da się wiedzieć wcześniej. Beta będzie wykrywalna zwykle w okolicy miesiączki z uwagi na to kiedy dochodzi do zagnieżdżenia i wcześniej nic się nie dowiesz. A do tego momentu nie jesteś w stanie zagrozić zarodkowi wypitym piwem czy wzięta tabletka przeciwbólowa.
Dokladnie tak. A skoro planujesz zajsc to jakby kontrolujesz i leki i wszystko. Do któregoś tygodnia plod jest chroniony i nie maja wpływu takie rzeczy.

reklama
Do góry