reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Mnie też tak dzisiaj brzuch boli, że pewnie zaraz się rozkręci:/
Ja na swoją @ czekałam trochę z utęsknieniem, ponieważ po biochemicznej w styczniu cały czas czekałam na tą właściwą i w końcu wczoraj po 7 tygodniach przyszła... Chociaż mimo że na nią czekałam to jednak zrobiło mi się smutno że przyszła [emoji45] ale teraz już zaczynam nowy cykl i wierzę że będzie dobrze [emoji846]

No czasem się już na okres czeka,zeby zacząć nowy cykl, jak już się wie i czuje, że nic nie wyszło...
To wlasnie tyle dobrze, że mam regularnie, nie zdarza mi sie czekać właśnie 7 tygodni.
Ja kiedyś tak bardzo czekałam na okres... Mój cykl miał ponad 90 dni. 🙄 Ale to lata temu, zanim zaczęłam leczyć tarczycę.

Ja na swoją @ czekałam trochę z utęsknieniem, ponieważ po biochemicznej w styczniu cały czas czekałam na tą właściwą i w końcu wczoraj po 7 tygodniach przyszła... Chociaż mimo że na nią czekałam to jednak zrobiło mi się smutno że przyszła [emoji45] ale teraz już zaczynam nowy cykl i wierzę że będzie dobrze [emoji846]
Ja dalej czekam na moja z utęsknieniem :( mam nadzieje ze szybko przyjdzie. Poroniłam 16.03 wiec pewnie jeszcze sobie poczekam

No czasem się już na okres czeka,zeby zacząć nowy cykl, jak już się wie i czuje, że nic nie wyszło...
To wlasnie tyle dobrze, że mam regularnie, nie zdarza mi sie czekać właśnie 7 tygodni.
Ja mam ok 31dni, ale teraz po biochemii tyle czekałam, ponoć to normalne. Dlatego się cieszę że już w końcu jest [emoji846]

Ja dalej czekam na moja z utęsknieniem :( mam nadzieje ze szybko przyjdzie. Poroniłam 16.03 wiec pewnie jeszcze sobie poczekam
Tego niestety nikt nie wyliczy [emoji53] ja zakończyłam swoją 17.01, później całe 4 tygodnie plamilam. Ostatnie 4dni to chyba była miesiączką bo tak wyglądała i od 12.02 czekałam do wczoraj [emoji3061] już myślałam że zapomniała o mnie ale niestety [emoji2960]

Też jestem po biochemicznej że stycznia i dwa dni po zakończonej pierwszej miesiączce [emoji846]

reklama
Do góry