reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Gratuluję 😘 ewidentnie pozytywny 😊 czujesz się jakoś inaczej?
Dziekuję 😘 staram sie jeszcze nie nakręcać, bo dopiero beta da mi ostateczną odpowiedź. Po owulacji czułam kilka dni dość mocno jajniki. Od kilku dni jestem mocniej zmęczona i senna. Według om to dopiero 4+1 także bardzo wczas. Może objawy się nasilą później, choć stresuje mnie to bardzo..

reklama
Dziekuję 😘 staram sie jeszcze nie nakręcać, bo dopiero beta da mi ostateczną odpowiedź. Po owulacji czułam kilka dni dość mocno jajniki. Od kilku dni jestem mocniej zmęczona i senna. Według om to dopiero 4+1 także bardzo wczas. Może objawy się nasilą później, choć stresuje mnie to bardzo..
Kiedy idziesz na betę? Na razie myśl pozytywnie i oszczędzaj się 😘

Kiedy idziesz na betę? Na razie myśl pozytywnie i oszczędzaj się 😘
Pójdę na spokojnie w środę i piątek. W poniedziałek zrobię jeszcze jeden test i zobaczę czy ciemnieje krecha. Po poronieniu mam w głowie milion czarnych myśli - wiesz biochemiczna, pozamaciczna.. Także na razie wszystko biorę na chłodno. Wizyta 1 kwietnia, więc akurat będzie 6tc.
Cieszę się, że trafiłam tu do Was - podnosicie na duchu <3

@Patka77 , gratulacje! Bez stresu i więcej odpoczynku ❤️

To ja również rocznik 89 🙂 i najczęściej lekarze mówią, ze ma pani czas. A ja tego wcale nie czuje, ze go mam.
Dokładnie, ja rozumiem ze po 40 też przychodzą pacjentki, ale umówmy się 31 to już i tak nie młódka 🙈 No to życzę Ci Kristina, żebyś dłużej nie musiala słuchać, że masz jeszcze czas, tylko żebyś mogła się wreszcie cieszyć upragnionym bobolkiem 😊😘 a jak długo się staracie?

reklama
Do góry