reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

A tak z innej beczki (wiem, że temat się pewnie przewija co jakos ale może mnie nie zabijecie 😉) jaką apkę polecacie do monitoringu? Ja używam Samsung Health ale jakos tak średnio mi to leży i chciałabym ściągnąć sobie coś bardziej czytelnego i przyjaznego w użytkowaniu 😊

reklama
A tak z innej beczki (wiem, że temat się pewnie przewija co jakos ale może mnie nie zabijecie 😉) jaką apkę polecacie do monitoringu? Ja używam Samsung Health ale jakos tak średnio mi to leży i chciałabym ściągnąć sobie coś bardziej czytelnego i przyjaznego w użytkowaniu 😊
Coś mi się kojarzy, że któraś wspominała o Flo, ale będę wdzięczna za szerszy odzew to sobie obczaję, która by mi najbardziej pasowała 🙃😊

Coś mi się kojarzy, że któraś wspominała o Flo, ale będę wdzięczna za szerszy odzew to sobie obczaję, która by mi najbardziej pasowała 🙃😊
Ja używam Premom do testów owu, Flo do wykresów a OvuFriend do objawów. OF często się rypie i u mnie nie ogarnia długości fazy lutealnej. Najbardziej pasuje mi Flo. Dziewczyny chwalą sobie tez FertilityFriend.

A tak z innej beczki (wiem, że temat się pewnie przewija co jakos ale może mnie nie zabijecie [emoji6]) jaką apkę polecacie do monitoringu? Ja używam Samsung Health ale jakos tak średnio mi to leży i chciałabym ściągnąć sobie coś bardziej czytelnego i przyjaznego w użytkowaniu [emoji4]

Fertility Friend, OvuFriend, Flo, Premom, Femometer

Ja używam tej

Załączniki

• Screenshot_20210319-100154_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20210319-100154_Google Play Store.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 76
Ja używam Premom do testów owu, Flo do wykresów a OvuFriend do objawów. OF często się rypie i u mnie nie ogarnia długości fazy lutealnej. Najbardziej pasuje mi Flo. Dziewczyny chwalą sobie tez FertilityFriend.
Super 😊 wlasnie takiej opinii szukałam z opisem co na plus a co na minus 😊

Fertility Friend, OvuFriend, Flo, Premom, Femometer
Dzięki coca 😊 a czy któraś z nich wg Ciebie wiedzie prym? Albo czy wobec której masz jakieś zastrzeżenia, coś nie działa najlepiej lub Ci po prostu nie pasuje? Bo u mnie minie pewnie sporo czasu nim sobie jakąś opinie wyrobię 😅 wiec cenna każda opinia 😊

reklama
Dzięki coca [emoji4] a czy któraś z nich wg Ciebie wiedzie prym? Albo czy wobec której masz jakieś zastrzeżenia, coś nie działa najlepiej lub Ci po prostu nie pasuje? Bo u mnie minie pewnie sporo czasu nim sobie jakąś opinie wyrobię [emoji28] wiec cenna każda opinia [emoji4]

Do pomocy przy testach owulacyjnych tylko Premom.

FF i OF to takie trochę kompleksowe aplikacje, ja wole FF bo ma ładniejsze wykresy temperatur. Obie „uczą” się Twojego cyklu na podstawie wprowadzanych danych i z czasem coraz lepiej przewidują. Żadna z nich graficznie mi się nie podoba, do tego OF często się wiesza, ale uzywam obu rownolegle (nie wiem po co [emoji1787]) - jednak FF jest moim nr 1. FF nie jest po polsku. Objawów, supli już nie wpisuje bo mi się nie chce, wiec u mnie tylko temperatura i testy owulacyjne (i luteina, bo tak mi łatwiej odliczać).

Femometer nie uzywam ale dziewczyny sobie chwaliły [emoji3526] nie wiem jak z trafnością prognoz.

Flo wielu poleca, ja uzywam tylko dlatego ze mam tam archiwum cykli z wielu lat. Graficznie ładna, ale moim zdaniem brzydko wyskalowane wykresy temp i u mnie jej przewidywania co do owu są nietrafione [emoji13] No i ilość danych do wprowadzenia jest skromniejsza niż OF i FF niemniej uważam ze wystarczająca [emoji6]

Do góry