reklama
Ania-Belfast
Fanka BB :)
U mnie ok :-)
Dzidzia rosnie zdrowo juz nie mozemy sie doczekac az Go poznamy ;-)
Dzidzia rosnie zdrowo juz nie mozemy sie doczekac az Go poznamy ;-)
Witam pora wieczorowa;-)
Anula piekna pogode mieliscie;-)
My zaliczylismy zakupy urodzinowe, kupilam w koncu sobie portfel;-)
I znalazlam swoje wymarzone okulary!!!!;-) ehhh ale musialabym troche na nie zbierac.
Ide na drzemke bo dzis na nocke jade:/ odezwe sie pozniej paaa
Anula piekna pogode mieliscie;-)
My zaliczylismy zakupy urodzinowe, kupilam w koncu sobie portfel;-)
I znalazlam swoje wymarzone okulary!!!!;-) ehhh ale musialabym troche na nie zbierac.
Ide na drzemke bo dzis na nocke jade:/ odezwe sie pozniej paaa
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jula oj tak pogoda cudna .. nad morzem 20stopni ! Momentami lekki wiaterek ale ogólnie ciepło az sie wracac nie chcialo ! ....
Uzgodnilam z mężem ze jak jest taka sytuacja jaka jest w mojej pracy .... składam jutro wypowiedzenie ..... ciekawe co oni na to .... ale w sumie w nosie to mam .....
Milej pracy i drzemania .. ide ogarnąć na jutro system ;-)
Uzgodnilam z mężem ze jak jest taka sytuacja jaka jest w mojej pracy .... składam jutro wypowiedzenie ..... ciekawe co oni na to .... ale w sumie w nosie to mam .....
Milej pracy i drzemania .. ide ogarnąć na jutro system ;-)
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Anulcia
A kiedy testujesz? Nie lepiej poczekac do pozytywnego testu :-)
Ania belfast
Kope lat ;-)
Julcia
Milej pracy!
Ja mialam dzis stluczke ale nic sie nie stalo ani mi ani za bardzo autku.gosc mi w bok wjechal od mojej strony. Kupilam dzis plytki do lazienki i do kuchni miedzy meble z dekorami i bajerami i dwie lampy do kuchni i przedsionka i za wszystko dalam mniej niz ten palant co mi tu na miejscu chcial same plytki do lazienki sprzedac o dwie stowy drozej niz ja za to wszystko dzis zaplacilam :-) ale umieram ze zmeczenia. Do juterra :-)
A kiedy testujesz? Nie lepiej poczekac do pozytywnego testu :-)
Ania belfast
Kope lat ;-)
Julcia
Milej pracy!
Ja mialam dzis stluczke ale nic sie nie stalo ani mi ani za bardzo autku.gosc mi w bok wjechal od mojej strony. Kupilam dzis plytki do lazienki i do kuchni miedzy meble z dekorami i bajerami i dwie lampy do kuchni i przedsionka i za wszystko dalam mniej niz ten palant co mi tu na miejscu chcial same plytki do lazienki sprzedac o dwie stowy drozej niz ja za to wszystko dzis zaplacilam :-) ale umieram ze zmeczenia. Do juterra :-)