reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam wieczorowo

Ja jestem padnieta od 9 rano do 19.30 mialam gosci, jedni wchodzili a drudzy wychodzili...

Miss o ja pierdziele ale akcja z tymi plytkami!!! A chamstwo!! Jak tak mozna kupva potraktowac!!!
Mam nadzieje ze szybko znajdziecie plutki super w rozsadnej cenie;-)
Kurde ty z tymi chorubskami ale madz przeboje!!!
Kurde te twoje omdlenia to masakra:/

Watpliwosci o matko!!! Co to za ksiadz???!!! Poraxka!!! I wogole sie niedziwie ze jestes zdenerwowana sytuavja bo wszystko na wlosku wisi:/:/
Wspolczuje megs sytuacji, ale mam nadzieje ze uda Wam sie z niej wybrac i bedzie tak jak zaplanowaliscie;-)

Anula kochana pytam po raz setny na kiefy masz termin @??? Bo niewiem kiedy kciuki trzymac.
Kochana urodzinki mam 9 marca, teraz robie bo od niedzieli zaczynam nocki wiec wiesz:/
Z wypowiedzeniem sie wstrzymaj bo moze wcale niebedzie potrzebne;-)
A tak wogole to chyba jakies dzis fatum z tymi zlymi wiesciami!!!
Bezczelny ten szef:/;/ przytulam

Tort pyszny;-) zjadlam 4 kawalki;-) x kazdym gosciem wcinalam , jutro mam nadzieje ze sie pochamuje;-)

Jula ja tez dzisiaj torta wciagalam .... Musze ochlonac .... albo l4 sobie na tydzień trzasne .... dzisiaj .. 23dc .. cykle 28-29 .....

Lux Dobranoc

Jej dzisiejszy dzien rzeczywiscie jakis nie teges... fakt piatek ale kurka przeciez nie 13 tego o_Oo_O wiec o co kaman...

Julcia
Ciesze sie ogromnie ze imprezka udana i torcik pojedzony ooooo znow mam smaka ;-) no ja mam przekichane z tymi omdleniami... chyba taka moja uroda bo nie chce mi sie bujac co tydzien do wro a to do gina a to do kardiologa. Zelzeje jak urodze. No a z plytkami gosc pojechal. Szkoda mi prawie tysiaka na plytki na microskopijna lazienke. Jeszcze zeby one jakies kurna z bajerami byly a to zwykle jasno szare plytki i podloga ciemnao_O

Anulcia
No to szef szaleje widze :-\ z wypowiedzeniem poczekaj jeszcze do testu pozniej z radocha i usmiechem na twarzy wrecz mu l4:-D jego minabedzie bezcenna sie zaloze ;-)

Lux
Dobranoc :-)

Ze starym znow sie pozarlam bo nie mysli... ale dla polepszenia atmosfery go przeprosilam i i tak powiedzialam ze przrciez juz o tym rozmawialismy i ze dzis kijowy dzien i dlatego sie bardziej zezloscilam. No a on wzial mi wozek jak spalam zlozyl i spakowal w worki ina gore wyniosl wiec foty juz nie zrobie ale jak mowilam jest identyczny jak espiro atlantic.:-) mam nadzieje zenoc dzis przespie. W nd po plytki i pierdulki do wro jedziemy jak bede sie lepiej czula. Uciekam tez spac buziaczki i dobrych snow :-)

Dzień dobry ....
Ja od 7 nie spie .... w sumie się wyspalam no j mój bosski pies chciał na dwor to go dziada wypuscilam ....

reklama
Do góry