reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gochson :* a Ty Kochana się na porodówkę nie wybierasz? ;)

Julka bo to starankowy wątek a nie ciężarówkowy ;)
ja ćwiczyłam na siłce od początku listopada, ostatnio nawet dawałam sobie nieźle w kość, a teraz mam absolutny zakaz od lekarza, będzie mi brakować tego ale mam cudowne zastępstwo :D

Jugosława rozmawiałam teraz z Mamą mówi że czuje się dobrze, że jednak to tylko chwilowa niedyspozycja, więc kamień z serca :) myślę że masz rację, jak zobaczę na usg że wszystko jest ok to ciśnienie zejdzie i czas przyspieszy :)
Jakoś w wakacje widziałam parę z pięknym wózeczkiem- stylizowanym, w sklepie i ukradkiem zrobiłam zdjęcie marki, jak weszłam na str int. to się załamałam, wózki zaczynały się chyba od 7tys :/

jołasia a kiedy masz termin? bo ja na początku też miałam stan podgorączkowy i ciągle bym jadła, a teraz wystarczy 1 posiłek dziennie :p

Anula88 nie rodzinka nie wie i na razie się nie dowie, jak przekroczymy magiczny próg pierwszego trymestru to powiemy :)
właśnie chyba na niestrawności się skończyło :D

Smerfik :D &&&&&&

Gochson widzę że niebawem na porodówkę się wybierasz :) trzymam mocno &&&
Stare staraczki weteranki to chyba wszystkie zaciążone już są :-p
Anula imiona wybrane... będzie Maja lub ... no nie wiem... żadne męskie imię mi się nie podoba.. jedynie imię mojego syna ;)
Mój R chce Wiktor ale ja nie za bardzo..

Sorry dziewczyny za wprowadzanie w blad ale nie mam aktualnego suwaczka. Pisze z telefonu a tu sie nie da. Urodzilam corke w 34 tygodniu wiec juz ma 1,5 miesiaca- taka nam zrobila niespodzianke.

Hej :-)

Missiiss kochana dobre z tym odcinaniem jajeczek przez m:-D

Jugoslawa kciuki kochana za boboseksik:-D

Anula kochana to dobrze, ze dajecie tam czadu z mezem, a odnośnie tego, ze Ci się nie chce, coz my jak faceci mamy zakodowane, ze jak trzeba to nam się automatycznie odechciewa, przynajmniej niektóre tak maja i wtedy nie czerpiemy z tego takiej satysfakcji niestety, ale to tez dlatego, ze jak ktos dłużej się stara to automatycznie przestaje go to cieszyc...

Lux to rzeczywiście nieciekawie z ta wilgocia, ja nie cierpie zimna, ale o tym, zem zmarzluch mówiłam już pare razy, ja nie umiem funkcjonowac w miejscu, które jest slabo grzane, mój M znowu to zawsze cieply i zawsze mu cieplo i sluzy mi za grzejnik hehe. Teraz w pracy to temp na maxa nastawilam i siedze jeszcze przy kaloryferze, wiec jestem w siódmym niebie:-)

Aschlee oj kochana uparta jestes z tym wyjsciem ze szpitala, ale poniekąd rozumiem, bo tez taka jestem.. dbaj o siebie kochana i przede wszystkim odpoczywaj i w ogole się nie przemeczaj:tak:

Jolasia zdrowka kochana i mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko idzie w dobrym kierunku. No i uwielbiam ruskie pierożki z cebulka np:-D

Missiiss kochana jeszcze się nasprzatasz, wiem, ze to nie jest fajne kiedy wszyscy wokół musza pomogac i kiedy trzeba o ta pomoc prosić, ale czasem trzeba kochana, odpoczywaj ile się da. Zdrowka kochana

Jugoslawa ja tez uwielbiam kawe hehe, pije i czarna, ale najbardziej uwielbiam z mlekiem bez cukru, mam ekspres to robie czasem latte, capuccino itd. no i uwielbiam kawiarnie i zapach kawy, a najbardziej white mocca ze sturbucks. Mam jeden problem hehe, rano mnie kawa w miare rozbudzi, ale dopiero druga z kolei, a wieczorem mogę wypic i zaraz usnąć;-)

Moniusia będę zaciskac kciuki za jutrzejsza wizyte, będzie dobrze kochana:tak:

Lux no te teściowe to niestety zlo wcielone i bez egzorcysty nie podchodz, ale bez nich jaki swiat bylby nudny hehe, kto by nam taka rozrywke zapodawal:-D

Blair no kochana moja ogromne gratulacje, kciuki teraz odpalam ogromne, aby było dobrze:-)

Smerfik witaj ponownie :tak:

Julia to dobrze, z ejestes zadowolona z wizyty kochana, oby teraz cos ruszyly szybciutko i dwie kreseczki się pojawily;-)

Grochson gratuluje coreczki :-D

No i jestem w koncu. Co chce poczytac i nadrobic to mnie z nog zwala. W piątek byliśmy z M na miesci, pogoda była paskudna, bo padalo, zmokliśmy tylko. Wczoraj znowu śnieg padal, wyszlo slonce po raz pierwszy od jakiegos czasu, wiec w szoku bylam normalnie. Dzisiaj śnieg lezy, sloneczko swiecilo. Ale ja naleze do ludzi, którzy zimy nie lubia, jestem cieplolubna, zmarzluch, wiec mnie ten śnieg nie grzeje i che by sobie już poszedł hehe. Wczoraj posprzątałam w domu, dzisiaj pranie, prasowanie, zrobiłam barszczyk czerwony, krokiety z miesno warzywnym farszem, a ze zostalo mi afrszu i miałam w zamrażarce jeszcze ciasto francuskie to zrobiłam paszteciki polowe z miesno warzywnym farszem,Am polowe z moim ulubionym szpinakowym farszem z serem feta. Upiekłam ciasteczka kokosanki i wypiękniłam się na jutro. Zaraz spac;-)

reklama
Witajcie kochane :-)

Smerfik ka uwielbiam gotowac ;-)

Anula no mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie ;-)

Lux hihi milo mi kochana:-)

Jestem juz w pracy, dzisiaj mroz lekki, sloneczko :-). Teraz kawa i do pracy :-)

Milego dnia :-)

Do góry