reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczku pamietaj nadziejela umiera ostatnia! Moze i teraz tez tak jest. Moze to zwykly przypadek. Nadal trzymam kciuki, nadal jestem myslalmi z Toba. I czekam na wiesci.

Shawty! No ladnie tak trzymac kolezanki do ostatniej chwili ?!!!

Kurcze Misss twoje przejscia powoduja u mnie gesia skore :'( strasznie ci wspolczuje. Nigdy wczesniej nie pisalas co sie stalo. Niezmiernie mi przykro.

Majdaczku a moze wlasnie powinnas pojechac do szpitala na ip tam maja napewno super sprzet do oceny plodu. No trzymam caly czas!

reklama
Witam i ja :)
Julia a my tez jednak zjechalismy do domku w sobote wieczorem i mój mąż dzisiaj wieczorem wyjeżdza w traske :) a wczoraj odpoczywalismy bo mnie cos zlapalo jakies przeziębienie...ale nie jest zle :-)
Jazza jakies taki czas tych przezięnien ;/
Majdaczku musisz wierzyc!!! moja mama będąc w ciązy ze mną uslyszala to samo co Ty...ciąża zbyt mala...proszę udac się na zabieg i coo?? jak widać mam się dobrze;-)
Shawty moje gratulacje oby wszystko bylo dobrze :)
Anula kciuki za bete ;-)
Mississ wszystkie mocno zaciskamy kciuki i Cię wspieramy...pamiętaj o tym...

Tinus mi wczoraj tez bylo zimno i tak jakby coś mnie lapalo...spalam w leginsach i skarpetach a mezu dziamgal ze goraco odemnie bije i jak mi może być zimno ;-)

Asiu
Ja juz sie z tym pogodzilam. Ale gdy o tym mysle placze. Wiiem ze on tam jest i czuwa nad Jasiem to mioj synek przeciez. Nosze go i w sercu i na lancuszku. Mam serduszka z mezem z grawerem z jego imieniem. Dlatego chyba tez ciezko mi sie pogodzic z tym ze nie wychodzi mi :-(

reklama
Do góry