reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczku, wszystko będzie dobrze, nie smuć się :* 3mam kciuki i czekamy razem z Tobą do 16 ;)

Dziewczyny...chciałam się z Wami podzielić pewną informacją...zrobiłam test w sobotę wieczorem i...II kreski. Idę dziś po pracy na betę, to będę miała potwierdzone wszystko..

reklama
Wiecie co ja nie mam terminu @ na 20 tego tylko teraz na czwartek wiec nie mam nadzieii skoro juz tempa idzie w dol.

Annamaria
60 km musi jechac do labo. Ja rozumiem ze sie stresuje no ale co ja mam powoedziec jak chodze do gina i pokazuje obcemu facetowi broszke? Ze niby nas to nie ruszalo na pierwszy raz jak sie szlo? A nikt mu nie kaze sie masturbowac przy kims . Najchetniej bym z nim pojechala zeby mu otuchy dodac ale co jak nie ma na to ochoty :-(

Majdaczku
Kochana wiem co czujesz ja mam strasznie puste serce po smierci Antosia mojego. I zal mam wielki do soebie ze jak go urodzilam to zamknelam oczy bo on byl taki malenki ze sie balam :-( a maz go widzial tylko jak ubieral do trumienki. Badz dobrej mysli. Wierze w to ze bedzie wszystko dobrze bo przecie musi byc no! Ja juz prosilam swojego Aniolka zeby zadbal o to i wyganial z nieba na ziemie twoja fasolke.

Shawty!!!!!!!! :)))))))
widzisz:))) po twojej ladnej tempce tylko tego sie mozna bylo spodziewac:)))
a tak nie chcialas robic testu:))
mowilas tak jak ja - ze na pewno nic z tego i co jest mile zaskoczenie??? :)

AnnaMaria Ja już nie chce robić nie potrzebnie nadziei. Ja jak do tej pory miałam lekkie mdłości i co jakiś czas, to dzisiaj omal rano nie zwymiotowałam. Teraz przyszły jak jest już po wszystkim.To chyba po to, żeby mnie bardziej zdołować.

Powiedzcie mi jak jest z tą beta bo pani w lab. powiedziała mi ze na tym etapie powinna dwa razy wzrosnąć.

Majdaczku a jak zrobisz te bete to co dalej? Masz isc do gina na wizyte? Bo ja na twoim miejscu zaliczyla jeszcze wizyte moze u innego lekarza...
Pewnie jak pani w labo tak powiedziala to pewnie tak ma byc chyba sie zna na tym...

Miss no wlasnie tez sie zastanawialam nad tym terminem @ bo od pekniecia niby 14 dc jest...zaraz to zmienie

missiiss dziękuje Ci bardzo. Mnie najbardziej boli to, ze Ja nigdy moją dzidzię nie zobaczę, ze nie dowiem się do kogo byłaby podobna, nawet nie będę wiedzieć czy to miałby być chłopczyk czy dziewczynka. To jest straszne. Najgorsze jest to ze uświadomiłam sobie, ze już raczej nigdy nie będziemy się starać o dziecko...

reklama
Do góry