reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
przepraszam, że trochę nie na temat ale mam do sprzedania, nowe opakowanie Castagnusa. Wiem, że pomógł wielu dziewczynom zajść w ciążę więc może pomoże również którejś z Was. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana proszę o priv.
ps. sama byłam staraczką (staraliśmy się 14 miesięcy) i wiem ile to kosztuje nerwów i stresu dlatego trzymam za Was wszystkie kciuki, nie traćcie nadziei, każdej z nas się uda, to tylko kwestia czasu!
pps. missiiss, hej! pamiętasz mnie jeszcze? co u Ciebie słychać?
ps. sama byłam staraczką (staraliśmy się 14 miesięcy) i wiem ile to kosztuje nerwów i stresu dlatego trzymam za Was wszystkie kciuki, nie traćcie nadziei, każdej z nas się uda, to tylko kwestia czasu!
pps. missiiss, hej! pamiętasz mnie jeszcze? co u Ciebie słychać?
reklama
AnnaMaria89
Fanka BB :)
Mississ a moze tempka spadla bo implementacja ? mi wtedy spadla i potem znow podskoczyla - pamietam ze jak juz wiedzialam o ciazy to tez pisalam tu do dziewczyn czy wszystko ok bo tez lekko spadla ... nie mierz najlepiej - ja nie mierze bo nie bede sie stresowac - a jak cos to poczekaj pare dni i ponow test ale z rana (mi popoludniu wychodzily jasniejsze niz rano) i jak cos idz na bete ja nie panikowalam z testami bo zaraz po pierwszym bladziochu poszlam na bete
Wiec poczekaj pare dni albo beta
Wiec poczekaj pare dni albo beta