reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ok to jeszcze raz.
W tej ciazy jestem bardzo emocjonalna i czesto zdarza mi sie lezke uronic. Aschlee jak przeczytalam Twojego posta a pozniej zobaczylam bladziocha ktory wg mnie jest calkiem pozadnym bladziochem to mi sie oczy zaszklily ) strasznie sie ciesze
Mississ trzymam mega mocno kciuki!!!!! Ten cykl jest Twoj!!
Lili, Majdaczku w niektorych lekarzach to naprawde ZERO empatii ://
Suselku swietne wiesci
W tej ciazy jestem bardzo emocjonalna i czesto zdarza mi sie lezke uronic. Aschlee jak przeczytalam Twojego posta a pozniej zobaczylam bladziocha ktory wg mnie jest calkiem pozadnym bladziochem to mi sie oczy zaszklily ) strasznie sie ciesze
Mississ trzymam mega mocno kciuki!!!!! Ten cykl jest Twoj!!
Lili, Majdaczku w niektorych lekarzach to naprawde ZERO empatii ://
Suselku swietne wiesci
Tabasia teraz po Twoim poscie to i mi sie zakrecila;-) na prawde od nikogo nie uzyskalam tyle wsparcia i cieplych slow co od Was
Anulka no mam nadzieje ze mnie przyjmie jak najszybciej...nie chcialabym sie denerwowac
Anulka no mam nadzieje ze mnie przyjmie jak najszybciej...nie chcialabym sie denerwowac
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ja to w ogole tak sobie mysle zeby zalozyc watek zafasolkowanych w 2014 bo tak sie z Wami zzylam ze chcialabym byc na biezaco z Waszymi ciazami bo nie mam czasu latac po marcowkach, kwietniowkach, majowkach itd.... a w przyszlosci po czerwcowkach itd i podczytywac co tam u Was
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Aschlee ogromne gratulacje ;** piękny bladzioch :-) pedz do gin!
Suselku kochany z jakimi cudnymi wiadomosciami do nas wracasz :-) gratuluje i rosnij z Fasolka w sile ;**
Suselku kochany z jakimi cudnymi wiadomosciami do nas wracasz :-) gratuluje i rosnij z Fasolka w sile ;**
reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Aschlee gratulacje
A ten bladzoch to jest mocna krecha a nie bladzoch
Pomysł z wątkiem ogólnym bardzo mi sie podoba
A ten bladzoch to jest mocna krecha a nie bladzoch
Pomysł z wątkiem ogólnym bardzo mi sie podoba
Ostatnia edycja: