reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie bardzo poznowieczornie :-)

Anula dziekuje za pocieszenie.. mi to juz czasem brak wiary, ze kiedys sie moje marzenie spelni..ale nie spoczne poki sie nie uda

Majdaczek no co za wredna baba.. aj bym jej tam nawtykala jeszcze.. tylko Ciebie zdenerwowala... zobaczysz, ze wszytsko jest i bedzie dobrze..:tak:

Lillimarlene wspolczuje takiej wizyty, ale mam nadzieje, ze w tym centrum wszystkiego sie dowiecie

Aschlee ogromne gratulacje kochana:-D

Susel gratuluje cudownych wiesci:-D

Dobranoc kochane :-)

reklama
Podjęłam dość poważną decyzję, jeśli w tym miesiącu nic nie wyjdzie ( a raczej nie ma na co liczyć), to odpuszczam na jakiś czas starania. Biorę się za siebie, zaczynam chodzić na siłownię i moje myśli skieruje na coś, na co mam chociażby najmniejszy wpływ !

Witam

Shawty to trzymam mocno kciuki&&&&
Mam nadzieje ze sie tobie Uda!!!!

Jazza to zrozumiale ze masz chwile zwatpienia w to wszystko...ale ja wierze ze wam,Nam sie uda;-)

No wlasnie a kto teraz czeka na termin @ i testuje? Bo niewierze ze nikt:p

Chyba wieczorem zajrze do kompa i zerkne na liste;-)

Milego dnia;-)

P.s moja corka placze ze chce tu jeszcze zostac....a my za 2 dni konczymy wakacje ehhh i wracamy to szarej rzeczywistosci ehhh i przed powaznym podjeciem decyzji;/ ktora mnie nie ominie...

Witam sie porannie :-)

Shawty glowa do gory :-) trzymam kciuki :tak:

Julia dziekuje za mile slowa :-)

A mi sie chce spac i to bardzo..ostatnio jestem tak zmeczona, ze zasypiam gdzie popadnie i moj M potem mnie slodko budzi :-D i do lozeczka zanosi :-D
Mmay piatek;-) ten tydzien byl mega ciezki..

Milego dnia kochane :-)

Hejo :-)

Jazza
A kiedy masz testowanie?? Moze to znak ;-) &&&&&&

Shawty
Ja Ci zycze bys jednak zaszla teraz i bys silownie odlozyla na conajmniej 10 miesiecy :-D &&&&& mocno trzymam :-) kiedy testujesz kochana?

Julia
Nie dziwie sie corci ze nie chce wyjezdzac no ale niestety takie zycie. Szkoda ze pracujac tez nie mozna miec urlopu na 2 miesiace jak wakacje :-D ale by bylo ;-) a ty kiedy testujesz? :-) czekam na ciebie rowniez i na majowki wskakujemy ;-)

A mnie dzis jajnik boli. Wczoraj jeszcze nie pekl mial 2,2 i wczoraj test owu pozytywny i tempka dwa dni juz idzie do gory mam nadzieje ze dzis peknie jak to gin mowi. Mowil jeszcze ze na clo te pecherzyki zawsze sa troche wieksze. W poniedzialek mam isc na kontrole zobaczyc czy pekl. Wiec jeszcze w poniedzialek poprosze was kochane o mocne kciuki :tak: bo jak wy ostatnio tu wszystkie za mnie mocno trzymalyscie to az sie wzruszylam :-) powaznie! Bo dzieki wam sie udalo!:-D wiec znow bede prosila o zbiorowe kciukasy. Wczoraj to juz tak na sile sie bzykalismy ze ciagle sie smialismy z tego hahaha jeszcze na finishu lozko nam sie rozwalilo i stukalo w rytmie czacza hahaha a rodzice pod nami i zesmy sie troche zdekoncentrowali haha ale jaja byly. Dzisiaj chyba ostatnia powtorja dla pewnosci bedzie jak damy rade bo tak na sile to masakra jest. Nawet mi sie do lozka nie chce isc... ale po takim czasie to juz raczej zmeczenie materialu ;-) ogolnie dzisiaj sie smialismy z mem z tego :-)
Przezyc dzisiejszy dzien w pracy i bedzie git weekendzik i mam nadzieje ze dzis peknie ladnie i bedzie trmpka sie piela. Mysle ze za kilka dni juz jak zauwaze duzo bialego kremowego to bedzie znak bo w dwoch ciazach mnie zalewalo nim pare dni po owu. No zobaczymy. Juz sie doczekac nie moge 15 tego :-) bo 19-20 mam termin @....

Milego dnia kochane szystkie moje!

A ktos nie testuje na dniach??

Witam dziewczyny.
U mnie dzisiaj w porządku, postanowiłam, że nie będę o tym tyle myśleć. W przyszłym tygodniu pójdę do innej lekarki i pewnie tam wszystko się wyjaśni.

julia wiem co to za ból kończyć wakacje i wracać do rzeczywistości. Ja ostatnio tak sobie rozmyślałam, jakby było fajnie wrócić się do lipca i do naszego wyjazdu...aż mi się łezka w oku zakręciła:-( Ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Choć Ja mam pamiątkę z naszych wakacji, noszę ją w brzuszku :-D więc na pewno o tych wakacjach nie zapomnimy :tak:

missiiss Ja za Ciebie cały czas trzymam kciuki. Wiem, że Wam się wszystkim uda. Coraz mniej tu staraczek :-)

shawty a Ty dziewczyno się nam tu nie załamuj. Wiem, że teraz trudno Ci w to wszystko uwierzyć, ale będzie dobrze. A na kiedy masz termin @?

Aschllee to nie bladzioch to piękna II kreseczka, jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia życzę.

reklama
Cześć Wam wszystkim, dopiero zaczynam z narzeczonym pierwsze starania o dziecko i jestem tym bardzo podekscytowana :) tworzycie tu bardzo fajną społeczność, która się wspiera i chcecie się słuchać wzajemnie :)

Do góry