reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Watpliwosci mialam chyba te same testy czułości 10 i w dniu spodziewanej miesiaczki wygladal tak i sie nie mylil :-)
20140403_154717.jpg

Załączniki

• 20140403_154717.jpg
    20140403_154717.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 59
Dzieki wam dziewczyny :)

Ja mam do @ jeszcze 6dni..
a testy Ewelinka mam troche inne bo.moje sa cale niebieskie bez napisow :)

Mysle ze test sobie ze.mnie zadrwil i tyle ..

Ale mimo wszystko mimo tego ze sie.nie nastawiam to poprosze o kciuki jutro rano :)

Rozlozylo.mnie na maksa nie moge oddychac i mowic.. w nocy przez to prawie nie spalam.. ide chociaz sprobowac usnac .. dzieki dziewczyny za wszystko :)

Wątpliwości - miałam te same!! NIGDY nie pokazały mi cienia, gdy ciąży nie było.
Gdy był taki cień jak u Ciebie, to się okazało, że jest ciąża - ta z Adusiem :)
I też szybko mi wyszedł.

Ja się już turlam :D Tak jak od 20 tc walczyłam ze skurczami, co mi szyjkę skrocily, tak teraz jak już powinny być i przygotowywać macicę powoli, tak jest cisza ;)

reklama
Do góry