reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzięki dziewczyny.
To oznacza, że jeszcze tona badań przedemną więc ciąża nie jest kwestą kilku miesiacy, to con rok, dwa.
Pozdrawiam.

reklama
Jazza jesli tylko mozemy sprawic ze bedziesz weselsza to sie bardzo cieszymy :)

Missiiss dzielna dziewczyna jestes - i teraz co bys juz tego papierosa nie potrzebowala w ogole ! trzymamy za Ciebie kciuki, włąsnie skonczyłas z nałogiem o :-):-) :))

Dziewczyny nie dajcie sie w pracy !!! niech się cieszą ze mają takie pracownice a nie :)

Chyba sie przejade do sasiedniego miasta na bete - tutaj nie uswiadcze zadnych krótszych terminów a tam teraz pisałam online ze w ciagu jednego dnia sa wyniki, sama juz nie wiem.

Coś te posty mi sie pozniej pojawiaja - Majdaczek moze byla by mozliwosc jakos zakupienia w aptece stoperanu? moze ktos na chwilke by Cie zastapil albo na przerwie albo ma w swojej torebce? Ja zwykle nosze bo własnie zawsze sie tego boje. Popytaj sie kochana bo szkoda bys sie meczyla.

Ostatnia edycja:
Mychunia
Lo matko jaka duuuuza dziewczyna o_O:-D

Majdaczek
Moze idz do domku co? W ciazy jestes. Ja bym ta biegunke jeszcze skonsultowala z ginem jak masz nr do swojego.

Archea
Dzieki :-* a co do testow to nie robisz drugiego?,??????? Dalabys nam fote no :-D bo my tu czekamy i czekamy.... a na bete lec bedziesz miala potwierdzone :-)

Aschlee
Podzielam twoje samopoczucie. Tez mam dzis buchy goraca i tez czuje sie jak na menopauzie. Nie wiem czy to nie przez to clo.... okropne uczucie bbbrrr

missiiss chętnie bym poszła do domu, ale dzisiaj to wykluczone.

Archea zastąpić mnie może nikt, bo jestem na urzędzie sama, ale udało mi się i wyskoczyłam na chwilkę do apteki. Pani dała mi specjalny węgiel leczniczy, który podobno mogą brać kobiety w ciąży. Mam nadzieję, że nie zaszkodzi, ale przecież biegunka też może być groźna dla dzidziusia. Mam już dość. Oczywiście jak wróciłam, a nie było mnie jakieś 2 min. stał już Pan pod drzwiami z groźną miną, bo musiał czekać. Jak Ja nienawidzę tej pracy.

Majdaczek
Zadzwon do ginka swojego niech ci podpowie. Ja bym pierdzielila zamiast sie denerwowac zadzwonilabym do kierownika czy kogo tam masz i powoedziala ze musisz isc do lekarza bo zle sie czujesz a przeciez w ciazy jestes i tyle. Wegiel jest na biegunke i coli sie napij ona tez pomaga. Ale cocacola nie pepsi. Trzymaj sie tam .

Ale dobrze ze Ci sie udało wyskoczyc - nie przejmuj sie ludzmi, ja to sobie zawsze mysle ze skoro sa wrogo nastawieni i nie mili to napewno nie maja dobrze w zyciu i sie próbuja wyzyc, za to Ty jestes szczesliwa i spełniaja sie Twoje marzenia a oni niech sobie dalej biadola nad swoim nedznym zyciem :) - moze to zlosliwe ale niestety zwykle tak jest, a to nie jest nikogo wina ze innym w zyciu uklada sie tak a nie inaczej.. I tak wspolczuje Ci pracy i naprawde trzymam za Ciebie mocno co bys jak najszybciej szla na l4 bo to samo dzwiganie jest straszne a nic nie mozesz z tym zrobic eh...

Mississ i tak na tesciora musialaby co najmniej do jutra czekac bo jakos po 48h-72h sie chyba robi, zobacze jeszcze zreszta :)

Missiiss kochana jestem z Ciebie dumna :-)
Majdaczek wspolczuje kochana, moze rzeczywiscie dobrze by bylo, abys cos wziela na to :tak:
Archea jasne jedz na bete, bedziesz spokojniejsza ;-)

Wieciw co. Chodze taka struta na mysl o mojej pracy ze chyba sobie pohade zaraz fajki kupic.... :-( mmam w sobie juz takie nerwy ze szok :-( ehh i jeszcze to zblizajace sie usg... chyba to za duzo jak dla mnie. Zawsze wytrzymuje i pizniej nastepuhe wybuch :-(

reklama
Do góry