reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam wieczorowa pora;-)
Ja dopiero od rana moge teraz usiasc

Majdaczku lecimy w niedziele a ze mnie sie leje jak z kranu wrrrr...
Jak biegunka przeszla?

Aschlee no jestem ciekawa co z toba wyniknie;-) &&&&&&&

Jazza to sporo ostatnio czasu spedzalas w pracy, on moze tez spowodowal twoj nastroj...

Miss no kurcze musi byc dobrze!!!!! &&&&&
Ja dzis biore pierwsza polowke tabletki Clo...

Mychunia dorodna coreczka;-)

Jolasia niewiem co napisac...jedynie ze mam wielka nadzieje ze ten czas niebedzie stracony a ty w koncu doczekasz sie swojego Cudu bo zaslugujesz!!!!!

Watpliwisci cos sie dzieje?;-) oby jutro pojawila sie druga kreseczka;-) &&&&&&

Matik gratuluje;-);-);-)

Archea i jak pojechalas do innego miasta na bete?

Jazza jak spacerek sie udal? Bo u nas musze powiedzirc ze bardzo cieplutko bylo...dawno niepamietam kiedy tak przyjemnie pod wieczor bylo....

Miss poprzednio jak bralam to od 2 dc do 5 dc czyli 4 polowki i zaszlam za pierwszym razem, choc niesadze zeby teraz mi sie tak udalo...

Wogole ukochany do mnie ze musimy porozmawiac na wakacjach, jak ja takich tekstow nie lubie wrrrrrr haj zaczyna to niech konczy

Julia
No to jest wnerwiajace jak tak mowia :-) a co do clo to mi zawsze kazali od 5 dc ze wzgl na moje pozne owulacje co mnie akurat smieszy bo jak mam dwie w roku to juz sukces... to &&&& trzymam mocno. Ja dzisiaj wlasnie ostatnia tablete wzielam clo i we wtorek monitoring. Juz mam humor nie taki :-\ tak sie boje. Niby czuje jajnik prawy ale jak w poprzednim cyklu bralam 2 tabletki dziennie to mnie strasznie dwa bolaly i nic zero owulki... wierze teraz w ten inofolik i zmieniona dawke glucophage ...

Miss no trzymam kciuki by ta owulka sie pojawila&&&&

A ja dzis bylam na depilacji woskowej calych nog masakra bolalo:'(

No wlasnie jestem ciekawa co mi powie tam;-)
Nic musze uciekac nyny

Kurde nic niejestem spakowana, boje sie ze o czyms zapomne przesladuje mnie to

Witam :)
Matik Gratulacje!
Watpliwości oby to było TO :) Ale 6 dni przed terminem to dużo ja w dniu terminu miałam teraz dopiero bladziocha więc &&&&&&&&&&
Missi Głowa do góry i pozytywne myślenie :)
Jula Miłego wypoczynku i ładowania akumulatorów na dalszą walkę :)
Ja dziś odbierałam córę ze żłobka - jej ostatni dzień i poryczałam się jak głupia widząc łzy w oczach "ciotek " żłobkowych , Pani dyrektor dołączyła, więc szopka przednia :) A ogólnie jakoś łatwo się wzruszam i wszystkim starsznie przejmuję.Do tego dręczą mnie jakieś nocne koszmary i ciągle chodzę nie wyspana...

reklama
Do góry