reklama
Witam wieczorowa pora;-)
Ja dopiero od rana moge teraz usiasc
Majdaczku lecimy w niedziele a ze mnie sie leje jak z kranu wrrrr...
Jak biegunka przeszla?
Aschlee no jestem ciekawa co z toba wyniknie;-) &&&&&&&
Jazza to sporo ostatnio czasu spedzalas w pracy, on moze tez spowodowal twoj nastroj...
Miss no kurcze musi byc dobrze!!!!! &&&&&
Ja dzis biore pierwsza polowke tabletki Clo...
Mychunia dorodna coreczka;-)
Jolasia niewiem co napisac...jedynie ze mam wielka nadzieje ze ten czas niebedzie stracony a ty w koncu doczekasz sie swojego Cudu bo zaslugujesz!!!!!
Watpliwisci cos sie dzieje?;-) oby jutro pojawila sie druga kreseczka;-) &&&&&&
Matik gratuluje;-);-);-)
Archea i jak pojechalas do innego miasta na bete?
Jazza jak spacerek sie udal? Bo u nas musze powiedzirc ze bardzo cieplutko bylo...dawno niepamietam kiedy tak przyjemnie pod wieczor bylo....
Ja dopiero od rana moge teraz usiasc
Majdaczku lecimy w niedziele a ze mnie sie leje jak z kranu wrrrr...
Jak biegunka przeszla?
Aschlee no jestem ciekawa co z toba wyniknie;-) &&&&&&&
Jazza to sporo ostatnio czasu spedzalas w pracy, on moze tez spowodowal twoj nastroj...
Miss no kurcze musi byc dobrze!!!!! &&&&&
Ja dzis biore pierwsza polowke tabletki Clo...
Mychunia dorodna coreczka;-)
Jolasia niewiem co napisac...jedynie ze mam wielka nadzieje ze ten czas niebedzie stracony a ty w koncu doczekasz sie swojego Cudu bo zaslugujesz!!!!!
Watpliwisci cos sie dzieje?;-) oby jutro pojawila sie druga kreseczka;-) &&&&&&
Matik gratuluje;-);-);-)
Archea i jak pojechalas do innego miasta na bete?
Jazza jak spacerek sie udal? Bo u nas musze powiedzirc ze bardzo cieplutko bylo...dawno niepamietam kiedy tak przyjemnie pod wieczor bylo....
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Julcia
Bierzesz od 3 dc? Po pol tabsa?
Watpliwosci
&&&&&
Archea
I jak bylas na becie?
Majdaczku
jak sie czujesz?
Bierzesz od 3 dc? Po pol tabsa?
Watpliwosci
&&&&&
Archea
I jak bylas na becie?
Majdaczku
jak sie czujesz?
Miss poprzednio jak bralam to od 2 dc do 5 dc czyli 4 polowki i zaszlam za pierwszym razem, choc niesadze zeby teraz mi sie tak udalo...
Wogole ukochany do mnie ze musimy porozmawiac na wakacjach, jak ja takich tekstow nie lubie wrrrrrr haj zaczyna to niech konczy
Wogole ukochany do mnie ze musimy porozmawiac na wakacjach, jak ja takich tekstow nie lubie wrrrrrr haj zaczyna to niech konczy
missiiss1301
Julia
No to jest wnerwiajace jak tak mowia :-) a co do clo to mi zawsze kazali od 5 dc ze wzgl na moje pozne owulacje co mnie akurat smieszy bo jak mam dwie w roku to juz sukces... to &&&& trzymam mocno. Ja dzisiaj wlasnie ostatnia tablete wzielam clo i we wtorek monitoring. Juz mam humor nie taki :-\ tak sie boje. Niby czuje jajnik prawy ale jak w poprzednim cyklu bralam 2 tabletki dziennie to mnie strasznie dwa bolaly i nic zero owulki... wierze teraz w ten inofolik i zmieniona dawke glucophage ...
No to jest wnerwiajace jak tak mowia :-) a co do clo to mi zawsze kazali od 5 dc ze wzgl na moje pozne owulacje co mnie akurat smieszy bo jak mam dwie w roku to juz sukces... to &&&& trzymam mocno. Ja dzisiaj wlasnie ostatnia tablete wzielam clo i we wtorek monitoring. Juz mam humor nie taki :-\ tak sie boje. Niby czuje jajnik prawy ale jak w poprzednim cyklu bralam 2 tabletki dziennie to mnie strasznie dwa bolaly i nic zero owulki... wierze teraz w ten inofolik i zmieniona dawke glucophage ...
Miss no trzymam kciuki by ta owulka sie pojawila&&&&
A ja dzis bylam na depilacji woskowej calych nog masakra bolalo:'(
No wlasnie jestem ciekawa co mi powie tam;-)
Nic musze uciekac nyny
Kurde nic niejestem spakowana, boje sie ze o czyms zapomne przesladuje mnie to
A ja dzis bylam na depilacji woskowej calych nog masakra bolalo:'(
No wlasnie jestem ciekawa co mi powie tam;-)
Nic musze uciekac nyny
Kurde nic niejestem spakowana, boje sie ze o czyms zapomne przesladuje mnie to
missiiss1301
Oj chyba bym nie poszla na wosk kupilam se depilator i uzywam go raz na 2 lata bo sie wsciekam jak mnie boli
Dobrej nocki :-)
Dobrej nocki :-)
martaha123
Fanka BB :)
Witam
Matik Gratulacje!
Watpliwości oby to było TO Ale 6 dni przed terminem to dużo ja w dniu terminu miałam teraz dopiero bladziocha więc &&&&&&&&&&
Missi Głowa do góry i pozytywne myślenie
Jula Miłego wypoczynku i ładowania akumulatorów na dalszą walkę
Ja dziś odbierałam córę ze żłobka - jej ostatni dzień i poryczałam się jak głupia widząc łzy w oczach "ciotek " żłobkowych , Pani dyrektor dołączyła, więc szopka przednia A ogólnie jakoś łatwo się wzruszam i wszystkim starsznie przejmuję.Do tego dręczą mnie jakieś nocne koszmary i ciągle chodzę nie wyspana...
Matik Gratulacje!
Watpliwości oby to było TO Ale 6 dni przed terminem to dużo ja w dniu terminu miałam teraz dopiero bladziocha więc &&&&&&&&&&
Missi Głowa do góry i pozytywne myślenie
Jula Miłego wypoczynku i ładowania akumulatorów na dalszą walkę
Ja dziś odbierałam córę ze żłobka - jej ostatni dzień i poryczałam się jak głupia widząc łzy w oczach "ciotek " żłobkowych , Pani dyrektor dołączyła, więc szopka przednia A ogólnie jakoś łatwo się wzruszam i wszystkim starsznie przejmuję.Do tego dręczą mnie jakieś nocne koszmary i ciągle chodzę nie wyspana...
MotylkowaOna
Fanka BB :)
Watpliwosci trzymam mocno kciuki&&&&& nalezy ci sie taka niespodzianka &&
reklama
missiiss1301
Martaha
Trudno miec ciagle pozytywne mysli skoro sie ma owu raz na ruski rok i tyle czasu sie juz stara o fasolke :-(czasem poprostu zalamki przylaza nieproszone....
Trudno miec ciagle pozytywne mysli skoro sie ma owu raz na ruski rok i tyle czasu sie juz stara o fasolke :-(czasem poprostu zalamki przylaza nieproszone....