reklama
Bianka kochana gratuluje;-)
Ale moze lepiej odluz furagin?
Ja tez mam zapalenie pecherza ale wstrzymuje sie przed furaginem..
Tez mam cos z gardlem:/
Za chwile sie okaze czy jestem w ciazy
Musisz myslec pozytywnie;-)
Wklej nam fote:-)
Blair beznadziejne testy,ale ciesze sie ze zrobilas dodatkowe i ze niebylo ciazy bo by strach byl ze moze cos nie tak....
Ale moze lepiej odluz furagin?
Ja tez mam zapalenie pecherza ale wstrzymuje sie przed furaginem..
Tez mam cos z gardlem:/
Za chwile sie okaze czy jestem w ciazy
Musisz myslec pozytywnie;-)
Wklej nam fote:-)
Blair beznadziejne testy,ale ciesze sie ze zrobilas dodatkowe i ze niebylo ciazy bo by strach byl ze moze cos nie tak....
Bianka gratuluje i trzymam mocno kciuki
Julia dokładnie tak do tego podeszłam, lepiej ze to felerny test niż komplikacje czy poronienie kolejne... Bedziemy próbować dalej
Na początku września Umówie sie do swojego sprawdzonego gina w lbn i ustale z Nim plan działania co to tego progesteronu niskiego, a po @ zrobię jeszcze prolaktyne.
Kiedys sie uda, tylko trzeba bedzie tak wymierzyć zeby slubu nie trzeba było przekładać hehe
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Julia dokładnie tak do tego podeszłam, lepiej ze to felerny test niż komplikacje czy poronienie kolejne... Bedziemy próbować dalej
Na początku września Umówie sie do swojego sprawdzonego gina w lbn i ustale z Nim plan działania co to tego progesteronu niskiego, a po @ zrobię jeszcze prolaktyne.
Kiedys sie uda, tylko trzeba bedzie tak wymierzyć zeby slubu nie trzeba było przekładać hehe
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
jazza
Fanka BB :)
Witacie dziewczyny :-)
Blair- kochana... nie bylo mnie wczoraj, a tu takie wiesci.. przykro mi i przytulam z calych sil i powiem Ci, ze wierze z calego serca, ze niedlugo bedziecie juz we trojke i nie ma innej opcji! Z drugiej strony dobrze, ze to wadliwy test, a nie co innego...
Bianka- gratulacje :-)
A ja jutro wracam juz z urlopu do pracy, troche szkoda, ze juz, ale dam rade;-). Wczoraj dom wysprzatalam, dzis zrobilam dobry obiad i zaraz wymuje szarlotke z piekarnika :-)
Milej reszty niedzieli :-)
Blair- kochana... nie bylo mnie wczoraj, a tu takie wiesci.. przykro mi i przytulam z calych sil i powiem Ci, ze wierze z calego serca, ze niedlugo bedziecie juz we trojke i nie ma innej opcji! Z drugiej strony dobrze, ze to wadliwy test, a nie co innego...
Bianka- gratulacje :-)
A ja jutro wracam juz z urlopu do pracy, troche szkoda, ze juz, ale dam rade;-). Wczoraj dom wysprzatalam, dzis zrobilam dobry obiad i zaraz wymuje szarlotke z piekarnika :-)
Milej reszty niedzieli :-)
Ostatnia edycja:
watpliwosci3
Julka test robisz czy bete ze za chwile bedzie wiadomo??
malena100
witam się i ja :-) niedziela się kończy i znowu do pracy :-(
blair przykro mi bardzo :-( znowu czekanie na koniec cyklu, znam ten ból :-(
bianka fantastyczne wieści serdecznie Ci gratuluję czekamy na ciążowe fluidki
u mnie 17 dc, jakaś totalna beznadzieja w tym cyklu to już zupełnie nie wiem czy dni płodne były czy też nie czego ja się spodziewam po 1 cyklu z clo od przyszłego startuję z inofoliciem - odstawiam clo. i tak przyszło mi czekać już teraz do kolejnego końca cyklu ehhhh, ciężki jest życie staraczki...
blair przykro mi bardzo :-( znowu czekanie na koniec cyklu, znam ten ból :-(
bianka fantastyczne wieści serdecznie Ci gratuluję czekamy na ciążowe fluidki
u mnie 17 dc, jakaś totalna beznadzieja w tym cyklu to już zupełnie nie wiem czy dni płodne były czy też nie czego ja się spodziewam po 1 cyklu z clo od przyszłego startuję z inofoliciem - odstawiam clo. i tak przyszło mi czekać już teraz do kolejnego końca cyklu ehhhh, ciężki jest życie staraczki...
Callinka
Nic się nie przejmuj, ja miałam ostrą infekcję pochwy i antybiotyki, w pierwszych dniach ciąży i nic nie zaszkodziło, dzidziuś rozwija się prawidłowo Na pewno będzie ok... Moja koleżanka miała anginę, inna zapalenie płuc (!), a ciąże się obroniły. Głowa do góry Bianka 10
reklama
Callinka
Czasem testy się mylą. Nie ogłaszają tego na opakowaniach i w reklamach, bo by nikt nie kupował, ale takie są fakty... Mnie lekarz powiedział, że wystarczy odrobina krwi w moczu i już może się zabarwić na fałszywie dodatni. Tylko beta, a raczej jej wzrost, a póżniej zarodek w USG to 100% pewności i tylko wtedy lekarz potwierdzi ciążę.
beta <0,1
nic już nie rozumiem, skąd pozytywne testy?
odstawiam luteinę i wszystkie inne dodatki, najbliższy cykl odpuszczam, bo i tak wylatuję z pl na kilka dni pod koniec cyklu...
Mam dosyć:-(
dziękuję Wam Kochane za kciuki i wsparcie :*