reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair :(

U mnie dzis 2 kreski na tescie! boję się :( gardło chore, furagin biorę bo też mi się wydaje, że mam infekcje, to nie jest dobry początek :( w czwartek wizyta u lekarza...

reklama
Bianka kochana gratuluje;-)
Ale moze lepiej odluz furagin?
Ja tez mam zapalenie pecherza ale wstrzymuje sie przed furaginem..
Tez mam cos z gardlem:/
Za chwile sie okaze czy jestem w ciazy

Musisz myslec pozytywnie;-)
Wklej nam fote:-)

Blair beznadziejne testy,ale ciesze sie ze zrobilas dodatkowe i ze niebylo ciazy bo by strach byl ze moze cos nie tak....

Bianka gratuluje i trzymam mocno kciuki :)

Julia dokładnie tak do tego podeszłam, lepiej ze to felerny test niż komplikacje czy poronienie kolejne... Bedziemy próbować dalej ;)
Na początku września Umówie sie do swojego sprawdzonego gina w lbn i ustale z Nim plan działania co to tego progesteronu niskiego, a po @ zrobię jeszcze prolaktyne.
Kiedys sie uda, tylko trzeba bedzie tak wymierzyć zeby slubu nie trzeba było przekładać hehe ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Julka własnie o furagin pytałam przez telefon, mam brać 3 razy dziennie po 2 bo infekcja bardzo zagraża dzidzi, bardziej niż sam lek, także biorę..
Fotkę testu wkleić? :) może wieczorkiem bo zaraz wychodzę, jeszcze muszę rozszyfrować jak to zrobić :)

Witacie dziewczyny :-)

Blair- kochana... nie bylo mnie wczoraj, a tu takie wiesci.. przykro mi i przytulam z calych sil i powiem Ci, ze wierze z calego serca, ze niedlugo bedziecie juz we trojke i nie ma innej opcji! Z drugiej strony dobrze, ze to wadliwy test, a nie co innego...

Bianka- gratulacje :-)

A ja jutro wracam juz z urlopu do pracy, troche szkoda, ze juz, ale dam rade;-). Wczoraj dom wysprzatalam, dzis zrobilam dobry obiad i zaraz wymuje szarlotke z piekarnika :-)

Milej reszty niedzieli :-)

Ostatnia edycja:
witam się i ja :-) niedziela się kończy i znowu do pracy :-(

blair przykro mi bardzo :-( znowu czekanie na koniec cyklu, znam ten ból :-(

bianka fantastyczne wieści :tak: serdecznie Ci gratuluję :tak: czekamy na ciążowe fluidki :-D:-D:-D

u mnie 17 dc, jakaś totalna beznadzieja :no: w tym cyklu to już zupełnie nie wiem czy dni płodne były czy też nie :no: czego ja się spodziewam po 1 cyklu z clo:confused: od przyszłego startuję z inofoliciem - odstawiam clo. i tak przyszło mi czekać już teraz do kolejnego końca cyklu :no::no::no::no::no: ehhhh, ciężki jest życie staraczki...

Nic się nie przejmuj, ja miałam ostrą infekcję pochwy i antybiotyki, w pierwszych dniach ciąży i nic nie zaszkodziło, dzidziuś rozwija się prawidłowo :) Na pewno będzie ok... Moja koleżanka miała anginę, inna zapalenie płuc (!), a ciąże się obroniły. Głowa do góry Bianka 10

reklama
Czasem testy się mylą. Nie ogłaszają tego na opakowaniach i w reklamach, bo by nikt nie kupował, ale takie są fakty... Mnie lekarz powiedział, że wystarczy odrobina krwi w moczu i już może się zabarwić na fałszywie dodatni. Tylko beta, a raczej jej wzrost, a póżniej zarodek w USG to 100% pewności i tylko wtedy lekarz potwierdzi ciążę.

beta <0,1
nic już nie rozumiem, skąd pozytywne testy?
odstawiam luteinę i wszystkie inne dodatki, najbliższy cykl odpuszczam, bo i tak wylatuję z pl na kilka dni pod koniec cyklu...
Mam dosyć:-(

dziękuję Wam Kochane za kciuki i wsparcie :*

Do góry