reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Kasiczku jaki piękny suwaczek ;-) buziaki Kochana ;***
I aby mdlosci Cię długo nie meczyly!
Gratuluję wszystkim dwoch kreseczek :-)
I aby mdlosci Cię długo nie meczyly!
Gratuluję wszystkim dwoch kreseczek :-)
KasikP
Fanka BB :)
ewelinka_shn dziękuję aż się napatrzeć nie mogę na ten suwaczek
Twój za to już w połowie..czas pędzi ;-)
Twój za to już w połowie..czas pędzi ;-)
AnnaMaria89
Kasik oczywiscie ze bedziemy dzialac poki plodne beda to codziennie - wczoraj bylo wieczorem ♥ i dzisiaj wieczorem tez bedzie... mam nadzieje tylko ze jak owu juz jest to zdaze jak ♥ bedzie dopiero dzisiaj wieczorem...
AnnaMaria89
No oby mojego męża plemniki też tyle potrafiły przeżyć
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jula bo właśnie kurcze cykl albo 28 albo 31 ... bbo ostatnio sie popierdzielilo i na 31 zrobilo ... hmm ... ale chyba się skusze ... najwyzej w razie gdyby za wcześnie to będzie niespodzianka .. mam tescic QuickTime to chyba dobre sa .. ale czułość 25 ....
jazza
Majdaczek- kciuki zacisniete :-)
AnnaMaria- ja tez odkupie troche tych testow jak Tobie sie wczesniej uda :-) a jutro sama zrobie zapasy i sobie pare zakupie :-)
A plemniki to spokojnie, przezyja i do dwoch dni . Ja tez mam takie owulacje, ze kluje mnie i to nawet czasem bardzo i od razu wiem, ze wtedy trzeba dzialac ze zdwojona sila . Teraz dopiero zwracam na to uwage.
AnnaMaria- ja tez odkupie troche tych testow jak Tobie sie wczesniej uda :-) a jutro sama zrobie zapasy i sobie pare zakupie :-)
A plemniki to spokojnie, przezyja i do dwoch dni . Ja tez mam takie owulacje, ze kluje mnie i to nawet czasem bardzo i od razu wiem, ze wtedy trzeba dzialac ze zdwojona sila . Teraz dopiero zwracam na to uwage.
AnnaMaria89
I teraz sie zastanawiam czy jest sens dzisiaj ♥, bo czytalam gdzies ze lepiej co 2 dni niz codziennie bo wtedy sa mniejsze szanse:/ i bądź tu mądrym...
reklama