reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Polsie- ja tez nie stosowalam atykoncepcji hormonalnej od 5 lat, stosowalam 5 lat temu i zaszlam wtedy w ciaze (to bylo wielkie zaskoczenie), ale niestety nie udalo sie ciazy donosic z roznych przyczyn. Potem juz nie wracalam do atykoncepcji hormonalnej, wiec moj organizm nie musial wracac do rownowagi. Oficjalnie ze sprawdzaniem dni plodnych itd to jest nasz drugi cykl. W grudniu jak odstawilismy zabezpieczenia powiedzielismy sobie, ze bedzie co ma byc i chcielismy bardziej spontanicznie, ale przez te dwa cykle zwracam juz uwage na dni plodne. Nie chce tez zbyt duzej presji wywierac na moim partnerze, bo wiem jak to jest, wiec staram sie by nie odczul tak bardzo tego "intensywnego starania sie". Ja co miesiac staram sie swiadomie i podswiadomie doszukiwac w sobie symptomow innych niz zwykle i zawsze zyje nadzieja, ze juz sie udalo, ale @ przychodzi. Mam nadzieje, ze lada moment nie przyjdzie beda dwie kreseczki :) i tego sie trzymam :)

reklama
Anula88 synek juz wie oficjalnie. Bardzo sie cieszy ale wchodzi w gre tylko brat. Jak bedzie siostra to cytuje: oddamy ją i najpierw brat a potem siostra ;-)

Asia jak tam po wizycie?

Witam nowe staraczki i powodzenia.

julia0903 - A czy mnie uda się gdzieć wcisnąć na listę? ;)

Jazza - Ja mam identyczną nadzieję i również staram się nie wywierać presji ani na sobie, ani tym bardzoej na mężu. Nie wprowadzam go w tajniki kalendarzyka, więc on sobie żyje spokojnie, a ja chcąc nie chcąc trochę kalkuluję i za każdym razem zastanawiam sie, czy się udało :)

Gabis hehe to tak jak u nas ... jak juz będzie dzidziulek i na dodatek siostra to "sprzedamy" ...

Teraz w sobotę byliśmy na wsi u rodziny i babcia pyta kiedy drugi e dziecko,na co mlody " no marzy mi sie " ;-) ...

Asiu hop hop?

reklama
Do góry