reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

rurka cieszę się, że ciasto Ci wyszło :tak:

majdaczku ja robiłam test trzy dni przed terminem i jak był tylko bladzioch leciałam na betę, więc Tobie też radzę :-D na betę nie trzeb być na czczo :tak:

Polsie witaj :-)

reklama
Majdaczek :-Drównież już po cichutku gratuluje i trzymam mocno kciuki - leć na bete :)) ! :-)

Polsie oczywiście witamy Cię cieplutko :)

U mnie coś postraszyło burzą i przeszła chyba obok bo się rozjaśnia - a liczyłam znów na małą dawkę tego pięknego zapachu po burzy, który tak uwielbiam :))

Dziewczynki no to trzaskajcie betki - kciukasy zacisniete :) ...

Mlody na ogrodku z kumplem grasuje ... a ja podlogi pomylam... zmeczylo mnie to ;-) ... zaraz jakis obiadek zapodamy .... tylko co hmm ...
Kurcze auto mi sie skrzaczylo ... grrr nie wiem czy nie naprawic i sprzedac ...

Gabis wspolczuje ... nam ten skwar daje czadu a co dopiero w 2paku .... no ale ciesze się ze wszystko w porzadku ... brzusio rosnie ? Jak syneczek?

Anula1988 hop hop ?

Witam :)

Jestem nowa na forum :). Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona :).
Pare slow o mnie. Niedawno z narzeczonym podjelismy decyzje o staraniu sie o dziecko. Dla obojga to wielkie marzenie- numer 1 do spelnienia. Razem jestesmy od ponad roku. 5 lat temu stracilam pierwsza ciaze. Teraz wiem, ze jestem z wlasciwym, tym jedynym mezczyzna u boku, ktory ma te same pragnienia co ja :). Przeogromnie marze o dziecku :), mam nadzieje, ze wkrotce bede mogla cieszyc sie z upragnionych dwoch kresek :). I latwiej bedzie mi oczekiwac na ta chwile w Waszym gronie :).
To tyle na poczatek.
Witam Was wszystkie :)

witaj jazza :happy::happy:
wpisz od razu termin najbliższej miesiączki to julia Cię wpisze na listę staraczek :-)...trzymam oczywiście kciuki, żeby @ już nie przyszła a zamiast niej pojawiły sie piękne tłuściutkie II

reklama
Do góry