reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu... ogromne gratulacje!!!!!! super, że wszystko dobrze!!! :-)

majdaczek... ja wiem, że na zdjęciu duuuuużo słabiej widać... ale ja na Twoim widzę bladziocha!! Widzę, moje na zdjęciu tez były takie niewyraźne. A jak na ten dzieć cyklu to on nie ma prawa być ciemniejszy!! Ajjj zapylaj jutro na betę..:-)

reklama
AnnaMaria my staramy się 4 cykl, mamy już dwójkę dzieci i przy oby dwóch udało nam się za pierwszym razem, a teraz musimy uzbroić się w cierpliwość :) Na razie nie gratulujcie mi, bo nie wiem co będzie dalej, to dopiero 1 bladzioch, a różnie z tymi testami bywa. Nie wiem w ogóle co o tym myśleć, tak strasznie się boję, że za bardzo się nastawię, a potem i tak nic z tego nie będzie...

:-):-D normalnie jakbym siebie czytala sprzed 2 tyg :-Da dzisiejsza beta 13660 :)
wrocilam i bez bety nie moglam isc do pracy

Asia super ze usg dobrze wyszlo
a te torbielki zniknely ?

no niby jestem spokojniejsza po tej becie al pewnie uspokoje sie dopiero jutro po usg bo jednak martwie sie (tak wiem, wiem ze nie powinnam ;P) lotem wczorajszym, samolot sie opoznil, i do domu dolecielismy o 3,40 nad ranem a pozniej do pracy trzeba bylo dylac na 8 rano
ledwo zipie , po 2 tyg byczenia mam nadzieje ze to sie nie odbije negatywnie
wzielam na wszelki no spe bo znowu plecy bola i tak dziwnie pulsuje w podbrzuszu :( no i zaliczylam dzisiaj pierwsze mdlosci bo w oracy nie moglam zjesc wtedy gdy chcialam tylko gdy mi sie przypomnialo :-D a mdlosci mi przypomnialy ze pora dzidziusia nakarnmic
no i brzuchol mi juz wywalilo ze nie dopielam sie w spodniach w ktorych polecialam na wakacje :szok: wracalam w dresowych :-D a naprawde mam slaby apetyt nie objadalam sie wcale bo glownie to pomidory mi sie chcialo :)
no ale tez i nie ruszalam sie za wiele to fakt ;/

Ostatnia edycja:
Asia super wieści. Ale ci groszek rośnie jak szalony...niedługo dogonisz mnie z terminem ;) Zdjęcia-cudo!

Babydust super beta. Gratulacje.

reklama
Hej
Majdaczek
Polec na betke &&&:-)

Asia
Super ze wizyta ok i piekny dzidzior :-)

A ja biorei inofolik narazie raz dziennie. Jutro mam jeszcze wyniki zrobic. I od jutra nowe tabsy na cukier bede brala. Chyba wezme luteine na wywolanie okresu i zaczne nowy cykl i sprobuje jeszcze raz z clo. Mam nadzieje ze sie wszystko fajnie uda. I bedzie ten pecherzyk na tym usg bo sierpien to ostatni dzwonek.

Julia
Przepisz mnie na termin okresu gdzies na 13 sierpnia. Tak sobie wywolam mysle. Ten okres zakichany. A pozniej to nie wiem jaki bedzie termin

Do góry