reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia ale Franio ma fajny domek. Pozazdroscic ;-)

To i ja przesylam pozdrowienia od Hani lub Ignasia :-D

Ps. Dzis jest maly. Zauwazylam ze jak duzo pracuje to jest wiekszy i napiety, a jak mam luzik jak dzis to jest taki w wersji mini hihi

Załączniki

• 1406810277339.jpg
    1406810277339.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Julia... właśnie przecytałam sms..... nooo sorki juz piszę co i jak!!!!!!

No więc... dzidziol został jeden tzn. jeden się zarodek podzielił.. ale już pieknie rośnie i serduszko puka sobie :happy: widziałam małe pik pik wiec bardzo jestem zadowolona :rofl2: wstepny termin porodu 19 marzec 2015r (tak więc moje wyliczenia były błędne aż o jeden dzień :laugh2:

Teraz tylko modlę się aby do marca mój malutki skarb pięknie i zdrowo sie rozwijał :happy: A boję się bardzo...

dzięki mychunia :happy:

motylkowa no widzisz a u mnie właśnie sie skończyła nawałnica jakas przeszła... ale tak gwałtownie jak przyszła tak smo nagle sie skończyła... a jakies urwanie chmury dosłownie było...Zuzolina śpi... ale jak tylko oczy otworzy i pokarzę jej kałuże to gumaki w ruch i przed blok pędem :-D:-D:-D:-D Ja tam najchetniej to na bosaka bym ją pusciła ale psy wszędzie się załatwiają, szkła leżą... ehhh to nie przed domem jednak.... Zuz ma zawsze frajdę jak na działce wodę z basenu spuszczamy ojjj wtedy to obie ganiamy po trawie ja to drugi dzieciak wtedy razem z nią :-D:-D:-D

reklama
Do góry