reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Rurka - masz Zuzie:)
ja jakbym miała córkę to też chcę dać jej na imię Zuzanna (piękne imię a na drugie Michalina):):) a chłopczykowi Michał (po moim dziadku):)

Słuchajcie dziewczyny - dzis moj pierwszy dzien z Inofoliciem - wlasnie mi przyszedl z apteki ale... no wlasnie ale... smakuje jak woda... zwykla woda, tzn po rozpuszczeniu w wodzie - nie ma smaku ???

reklama
I my juz w domu ;-) baja super ... obiad na szybko puchcimy....

Mychunia, Asiu jak ja uwielbiam brzuszki ciazowe,moge patrzec i patrzec .... jak ja wam zazdroszczę ;-)

Rurka no i to sa wspaniale wieści ;-) dbaj i was i się nie stresuj ;-) ....

Dziewczynka pracujacym zycze coby czas zlecial raz raz ... mi to urlop sluzy ;-)

Wiecie ja tam na luzie nie ... dzis 19dc ... ale brzucho cmi nadal i jajka odczywalne,zwłaszcza po wczorajszym przytulanku ... no i tak w pakiecie sutki jakby bardziej teges ... no ale tak zdrowo o tym mysle .... jednak nie da sie nie obserwowac ciala ..

Kawka ? Zaparzylam właśnie ;-)

rurka pozytywne myslenie musisz wlaczyc wiem ze to nie latwe ;) ale jak beda cie dolki lapac to pisz natychmiast na forum to my tu zadzialamy

rurka tylko korzystaj jak bedziesz w potrzebie
wiem jak takie chwile zwatpienia sa uciazliwe :( i jak trudno samemu sobie z tym poradzic

no i fajny podpis przy suwaczku :) hehe ja powinnam miec widzimy sie w kwietniu i nie ma innej opcji :)

Ja juz po "pracy" :) ja dla synka imiona dwa mam juz dawno wybrane Aleksander albo Nikodem :) dla dziewczynki chyba Wiktoria .. no ale narazie to ja sobie moge imiona wybierac a dzidzi jak nie bylo tak nie ma :p

Wątpliwości pomarzyc mozemy ;-) .. kto nam broni ;-) u nas jak będzie syneczek to Michał a dziewusia to Zosia,karolinka,Emilka ... pozyjemy zobaczymy ;-)

Witajcie!
Dziewczynki wczoraj wieczorem napisałam post, ale cholera się skasowała i już nie miałam siły pisać po raz kolejny.

Mligocka-
gratuluję Ci bardzo baaardzo mocno! Nawet nie wiesz jak czekałam na taka wiadomość od Ciebie!

Asiu, Ewelinka, Mychunia- Kochane brzusie macie takie słodkie, że napatrzeć się nie można!

Wątpliwości, Aschlee
- życzę Wam z całego serca, oby to były Wasze szczęśliwe cykle! Tak długo czekacie, już najwyższa pora, aby się to zmieniło!

Rurka- gratuluję Ci serdecznie! Oby dzidziolek był bardzo silny i zdrowy!

AnnaMaria- Inofolic faktycznie mało ma smaku, ale to chyba mało ważne, prawda? Najważniejsze, aby przyniósł efekt!

reklama
hejjjj :-):-) no no, widzę ze już imiona poszły w ruch :tak: ja oczywiście tez już od dawna mam wybrane - szkoda tylko, że nie ma komu ich nadać...jeszcze będzie czas ;-) dla córci Alicja - obojgu nam się podoba, co do chłopca to mnie się Leoś podoba, a mojemu K chyba nie do końca :szok::-D ale na to trzeba będzie poczekać bo już coś zaczyna się dziać - powolutku zaczyna się sączyć :-( no niestety, znowu się nie udało :-( no cóż, nowy cykl, nowe nadzieje i szanse :-):-):-)

Do góry