reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam wieczorową porą :*
Dzień pełen wrażeń, ale nie powiem, zmęczona jestem strasznie :( Tż rozanielony poszedł spać...:p jak to określił podniosłam mu wyjątkowo dzisiaj poziom endorfin we krwi...tym bardziej, że miał okazje pojeździć takim typowym autem do driftingu :D
Padam na ryjek, dobranoc Wam ;)

Iwo udanych wakacji :)
Co do tsh zapytam lekarza. Niby 2.5 to max. Na razie luz nie nakrecam sie ;)

Ostatnia edycja:
Witam nocna pora:-)

Malena spokojnie poczekamy na rozwoj sytuacji u Ciebie;-)
Mam nadzieje ze awansujesz na wyzszy poziom:-D

Tabasia mysle podobnie jak Iwo, ze za wysokie jest troszke...tym bardziej jak juz jestes w ciazy warto bys zrobila jeszcze raz...
Bo z tego co czesto dziewczyny pisza problem jest z utrzymanirm ciazy...niestety Aschlee moze cos na ten temat ci napisac.
Mi dzis lekarka mowila ze juz powyzej 2,5 w ciazy jest nieciekawie....

A i wiecie co mi jeszcze powiedziala ze gdy juz bede e ciazy mam brac Jod,albo w zestawie witamin lub dodatkowo te podstawowa dawke...

Asiu no to sie ciesze ze jest po twojej mysli;-)

GOSIU piekny brzuszek i pielna figurka w ciazy;-)

Dominika ja poszlam prywatnie,mialam tez usg wiec mam juz spokoj;-)

Julia, tez idę prywatnie (na usg tez prywatnie), wizyta endodopiero na wrzesień, i za niedługo (w połowie sierpnia) mam zadzwonic i dopytać czy lekarka aby napewno bedzie tego dnia, bo na NFZ to październik 2016, szok!

Asia, pamiętasz swoje wynik TSH z okresu starankowego?

Yesenia, po to tu jestesmy żeby podtrzymać na duchu czy podpowiedzieć coś.
U mnie w 1 cyklu, jajniki pare razy porzadnie napierdzielaly i sie okazalo, ze niestety nic z tego.
Życzę Ci || kreseczek.

Iwo, udanego urlopu;)

WSZYSTKIM PANIOM ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA:)

Hej hej

Dominika moje Tsh bylo ponizej 1 cos okolo 0.89 :-/

Ale sobie pospalam :-) codziennie budze sie ok 6 a tu dzis dodatkowe 2 h spalam jipiii. U nas znowu piekna pogoda. Plazka dzisiaj obowiazkowo :-)

Milego dnia

Dzień dobry :-):-):-):-):-):-) dziś za oknem piękna pogoda :-):-):-) ale cóż z tego jak mój ukochany wieczorem wyjeżdża :-(
u mnie bez zmian, okresu nie ma, brzuch czasem pobolewa ale jajniki mi nie dokuczają. śluzu raz jest więcej raz mniej :sorry2: nie lubię takiej sytuacji gdzie nie wiem na czym stoję, choć właściwie testy pokazały że ciąży brak:sorry2:
zostało mi...czekanie

życzę miłego dnia :-)

Hej

Iwo nie pierwsze ale pierwsze tak mocne :-D tak to kopie delikatnie. Jeszcze wczoraj przed snem pokazal nawet tacie ile ma siły :-)

Dziś dzień z Mężem bo pierwsza rocznica ślubu... nie wiem kiedy to zlecialo. Rok temu o tej porze bylam czesana i malowana :-D

Czesc dziewczyny, ja dotarlam w piatek w nocy na Pomorze, wiec wczoraj tez bylismy na Red Bulu w Gdyni. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i zycze samych pozytywnych testow.

reklama
Do góry