reklama
Witam wieczorową porą :*
Dzień pełen wrażeń, ale nie powiem, zmęczona jestem strasznie Tż rozanielony poszedł spać... jak to określił podniosłam mu wyjątkowo dzisiaj poziom endorfin we krwi...tym bardziej, że miał okazje pojeździć takim typowym autem do driftingu
Padam na ryjek, dobranoc Wam
Dzień pełen wrażeń, ale nie powiem, zmęczona jestem strasznie Tż rozanielony poszedł spać... jak to określił podniosłam mu wyjątkowo dzisiaj poziom endorfin we krwi...tym bardziej, że miał okazje pojeździć takim typowym autem do driftingu
Padam na ryjek, dobranoc Wam
Witam nocna pora:-)
Malena spokojnie poczekamy na rozwoj sytuacji u Ciebie;-)
Mam nadzieje ze awansujesz na wyzszy poziom
Tabasia mysle podobnie jak Iwo, ze za wysokie jest troszke...tym bardziej jak juz jestes w ciazy warto bys zrobila jeszcze raz...
Bo z tego co czesto dziewczyny pisza problem jest z utrzymanirm ciazy...niestety Aschlee moze cos na ten temat ci napisac.
Mi dzis lekarka mowila ze juz powyzej 2,5 w ciazy jest nieciekawie....
A i wiecie co mi jeszcze powiedziala ze gdy juz bede e ciazy mam brac Jod,albo w zestawie witamin lub dodatkowo te podstawowa dawke...
Asiu no to sie ciesze ze jest po twojej mysli;-)
GOSIU piekny brzuszek i pielna figurka w ciazy;-)
Dominika ja poszlam prywatnie,mialam tez usg wiec mam juz spokoj;-)
Malena spokojnie poczekamy na rozwoj sytuacji u Ciebie;-)
Mam nadzieje ze awansujesz na wyzszy poziom
Tabasia mysle podobnie jak Iwo, ze za wysokie jest troszke...tym bardziej jak juz jestes w ciazy warto bys zrobila jeszcze raz...
Bo z tego co czesto dziewczyny pisza problem jest z utrzymanirm ciazy...niestety Aschlee moze cos na ten temat ci napisac.
Mi dzis lekarka mowila ze juz powyzej 2,5 w ciazy jest nieciekawie....
A i wiecie co mi jeszcze powiedziala ze gdy juz bede e ciazy mam brac Jod,albo w zestawie witamin lub dodatkowo te podstawowa dawke...
Asiu no to sie ciesze ze jest po twojej mysli;-)
GOSIU piekny brzuszek i pielna figurka w ciazy;-)
Dominika ja poszlam prywatnie,mialam tez usg wiec mam juz spokoj;-)
papryczka_
Fanka BB :)
Julia, tez idę prywatnie (na usg tez prywatnie), wizyta endodopiero na wrzesień, i za niedługo (w połowie sierpnia) mam zadzwonic i dopytać czy lekarka aby napewno bedzie tego dnia, bo na NFZ to październik 2016, szok!
Asia, pamiętasz swoje wynik TSH z okresu starankowego?
Yesenia, po to tu jestesmy żeby podtrzymać na duchu czy podpowiedzieć coś.
U mnie w 1 cyklu, jajniki pare razy porzadnie napierdzielaly i sie okazalo, ze niestety nic z tego.
Życzę Ci || kreseczek.
Iwo, udanego urlopu
WSZYSTKIM PANIOM ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA
Asia, pamiętasz swoje wynik TSH z okresu starankowego?
Yesenia, po to tu jestesmy żeby podtrzymać na duchu czy podpowiedzieć coś.
U mnie w 1 cyklu, jajniki pare razy porzadnie napierdzielaly i sie okazalo, ze niestety nic z tego.
Życzę Ci || kreseczek.
Iwo, udanego urlopu
WSZYSTKIM PANIOM ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA
Hej hej
Dominika moje Tsh bylo ponizej 1 cos okolo 0.89 :-/
Ale sobie pospalam :-) codziennie budze sie ok 6 a tu dzis dodatkowe 2 h spalam jipiii. U nas znowu piekna pogoda. Plazka dzisiaj obowiazkowo :-)
Milego dnia
Dominika moje Tsh bylo ponizej 1 cos okolo 0.89 :-/
Ale sobie pospalam :-) codziennie budze sie ok 6 a tu dzis dodatkowe 2 h spalam jipiii. U nas znowu piekna pogoda. Plazka dzisiaj obowiazkowo :-)
Milego dnia
malena100
Dzień dobry :-):-):-):-):-):-) dziś za oknem piękna pogoda :-):-):-) ale cóż z tego jak mój ukochany wieczorem wyjeżdża :-(
u mnie bez zmian, okresu nie ma, brzuch czasem pobolewa ale jajniki mi nie dokuczają. śluzu raz jest więcej raz mniej nie lubię takiej sytuacji gdzie nie wiem na czym stoję, choć właściwie testy pokazały że ciąży brak
zostało mi...czekanie
życzę miłego dnia :-)
u mnie bez zmian, okresu nie ma, brzuch czasem pobolewa ale jajniki mi nie dokuczają. śluzu raz jest więcej raz mniej nie lubię takiej sytuacji gdzie nie wiem na czym stoję, choć właściwie testy pokazały że ciąży brak
zostało mi...czekanie
życzę miłego dnia :-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej
Iwo nie pierwsze ale pierwsze tak mocne tak to kopie delikatnie. Jeszcze wczoraj przed snem pokazal nawet tacie ile ma siły :-)
Dziś dzień z Mężem bo pierwsza rocznica ślubu... nie wiem kiedy to zlecialo. Rok temu o tej porze bylam czesana i malowana
Iwo nie pierwsze ale pierwsze tak mocne tak to kopie delikatnie. Jeszcze wczoraj przed snem pokazal nawet tacie ile ma siły :-)
Dziś dzień z Mężem bo pierwsza rocznica ślubu... nie wiem kiedy to zlecialo. Rok temu o tej porze bylam czesana i malowana
reklama
MotylkowaOna
usmażyć się mozna ..
a jak wy tam dzisiaj?? , bo ja masakra , az sie boje wychodzic na dwór..
a jak wy tam dzisiaj?? , bo ja masakra , az sie boje wychodzic na dwór..