reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :-D

ja niedawno wróciłam od rodziców, weekend u nich jak zawsze męczący, ale też udany :-) na urodziny dostałam najlepszy tort na świecie z mich ulubionych placków ziemniaczanych :-)
AnnaMaria witaj :tak:

ewelinka imienniczko wszystkiego naj z okazji wczorajszych urodzin ;* cudny prezent na urodziny :-) i tak w ogóle mamy urodziny tego samego dnia :-D wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu ;*

goska śliczny brzusio :tak:

wszystkim wczasującym się udanego i owocnego urlopu ;-)

Załączniki

• WP_20140726_003.jpg
    WP_20140726_003.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 78
  • WP_20140726_002.jpg
    WP_20140726_002.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Witam sie z samego rana :-) tort z plackos ziemniaczanych? O tym to jeszczr nie slyszalam :-) i znowu nastal poniedzialek..:-/ najgorszy dzien tygodnia jak dla mnie..:-( juz myslami jestem przy piatku :-D

Hej dziąłchy :-)

Mychunia
Piekny ten Twoj tort hehe :-) tez pierwszy raz slysze o torcie ziemniaczanym :-D hmmm to ja mojemu mezowi piwny chyba powinnam zrobic :-) najwazniejsze ze byl smaczny :-)

Shawty
Dla mnie tez poniedzialek to masakra... wszyscy co w sb nie przyszli robia u nas nawalnice wlasnie w poniedzialek bbrrr lacze sie myslami o piatku ;-)

W ogole snilo mi sie dzisiaj ze przyjechal moj manager (oby to nie propoctwo jakies) no i jakos tak sie pozniej spotkalismy i ja zagadywalam do niego czemu taki niedostepny jest kolezensko i jakos sie tak zgadalismy ze idziemy na impreze w jedno miejsce no i na tej imprezie sobie pogadalismy i okazalo sie ze wcale nie jest taki zly ;-) ja to w ogole mysle ze on moglby byc naprawde calkiem przyjazny ale wydaje mi sie ze chyba mialby problem z rodzieleniem pracy ze znajomoscia dlatego jest taki niedostepny i ostry. Oby tylko nie przylazl dzisiaj ;-) bko nie chce ochrzanu zebrac za ten audyt co ostatnio. Albo mu powiem ze w moim snie taki przyjazny byles :p chyba by mnie udusil :-D hahaha :p

Dzisiaj mam wizyte u endokrynologa ciekawe co mi zleci. Czy powie ze jest ok czy kaze zrobic wyniki. Mam nadzieje ze nie bede musiala robic z obciazeniem glukozy bbrrr

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim. U nas sie szykuje kolejny upalny dzien.

Mychunia super tort i super pomysl. Wyglada smakowicie.

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dzis na 15:30 mam wizytę u gin i juz sie zaczynam denerwowac.

Milego dnia!

dziewczyny lata temu Babcia mi wymyśliła taki tort, bo uwielbiam placki ziemniaczane, ale dopiero drugi raz w życiu taki dostałam :-)

misiss, gabis trzymam kciuki za wizytę :tak:

Mychunia dzieki :-)

Gabis &&&& :-)

Eh u mnie jedna poszla na l4 i zostalysmy dwie... nie wiem czy zalicxe dzisiaj ta wizyte ale oby tak wiec kciuki sie przydadza!

Zamowilam inofolic na necie. Bo babka w aptece mi krzyknela 60 zl za opakowanie a ja 60 za dwa zaplacilam! Q szkoky jestem jaka przebitka!o_O:O

Ostatnia edycja:
Dobry. Milego tez zycze i zmykam do pracy :( oczy nadal zle ale nie mam wyjscia...
Nienawidze poniedzialku!!!!

Robilam wczoraj drugi test,krecha ciemnieje. Pewnie na wizyte dopiero za miesiac pojde.

Gabis trzymam kciuki.
Mychunia najlepszego :) Tort mega oryginalny!! Czym byl przelozony??

reklama
tabasia ja ci zazdroszcze takiego podejscia do ciazy :)
ja tez tak bym chciala a na razie znowu stresik bo zachcialo nam sie z mezem pofiglowac wczoraj i znowu mega mnie boli krzyz i mialam delikatne plamienie zaraz po :( chyba odpuscimy sobie seksik na dluugo :(

Do góry