reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lilimarlene kochana moze to za wczesnie? Kiedy masz termin @?

Babydust kochana stres i tak nie pomoze...wiec trzeba wierzyc ze bedzie dobrze;-)

Dzis odswieze liste...
Wczoraj bylam z corka u dentysty i ma problem ortodentyczny:/ jak bedzie miec stale zabki prawdopofbnie aparat bedzie musiala nosic:/

reklama
Przedwczoraj wklejalam;-)

Shawty19 a tez z malej miescinki i powiem ci warto poszukac dookola siebie;-) ja pomimo malrj miejsvowosci znalalzlam 30 km dalej ode mnie i jak farbowanie jezdze do niej;-) na ombre

Ja o tyle jestem ciężką klientką, że włosy zawsze po swojemu układam. W sumie od czasu kiedy się przeprowadziłam to mam fryzjerkę niedaleko siebie. Przyzwyczaiła się do tego co chce i jak chce..i co może być dziwne, zawsze na sucho mi włoski obcina :)

wiem ze stres nie pomaga :( zdecydowanie juz mi bylo lepiej wieczorem wiec dziekuje wam kochane :)
choc dzisiaj znowu schizy wrocily bo 2 kreska jest dalej blada a test tym razem mam ten 10ml
osiwieje normalnie
ale od wczoraj mam bardzo bolace piersi i mam nadzieje ze nie od duphastonu ;) choc sluzu mniej ale z mezem potrafie juz sie klocic o jedzenie to u mnie bylo tez jednym z pierwszych objawow ciazy :D teraz mam mega apetyt na pomidory i sie tak na nie uparlam ze malz podszedl do restuaracji obok i kupil mi kilogram hahaha przynajmniej nie musial sklepu szukac w okolicy :)

Julia moja corka ma wlasnie aparat na zebach ale ten ruchomy i nie wiele daje :( na bank bedzie musiala nosic staly aparat jak tylko jej wszystkie stale wyjda :( ma bardzo brzydki zgryz :(

Witam z rana :)
u mnie pada...:( brzydko szaro aby spac:p
Naoglądałam się wczoraj waszych brzuszków i sniło mi sie ze mam swój jej :D chociaż we śnie poczuje jak to jest ;-)
Lilimarlene domyslam sie co czujesz...ale może było zbyt wczesnie...nie martw się na zapas..:*
Babydust nie stresuj się..wszystko bd dobrze, co do aparatu ruchomego kiedyś nosilam nie polecam strata czasu i pieniędzy nic nie pomógl...:(

sola po odstawieniu tabletek do pół roku a niektórzy do roku lekarze dają szanse na naturalne zapłodnienie, jak nie wtedy się zaczyna chodzenie po różnych lekarzach i na różne badania :-)

Hej Kochane ja wczoraj byłam na wizycie usg zaleconej przez szpital po omdleniu.
A wiec tak moj Przystojny Wiercioch jest malutki po Mamuni i wazy 318gram. Jest slodki i skradl mamy serducho ;-) machal do nas raczka i wystawil bezwstydnik pisiorka by nikt nie mial wątpliwości ze jest chlopcem :-)
Na pierwszej fotce Synus macha ciotkom, na drugiej pokazuje swoja męskość :-D
Zobacz załącznik 635709
Zobacz załącznik 635710

reklama
Babydust czyli twoja corka ma jeszcze mleczaki i aparat ruchomy nosi? No my tez mamy problem ze zuchwa jest przesunieta;/ i niema szans ze jak wyjda stale ze bedzie lepiej no nic zobaczymy co powie za miesiac na wizycie

Do góry