reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Melduję się ponownie ;) Już mi lepiej. Dzięki wielkie Dziewczyny za wsparcie, jesteście niezastąpione. Chodzę jeszcze jak struta trochę, ale już mi przechodzi. Zresztą robotę mam jeszcze, pranie robię i ogarniam mieszkanie, coby do czystego wrócić po urlopie...
Julia, Tabasia - ja specjalnie kupiłam mega czuły test, który można robić od 8. dnia po zapłodnieniu, a u nas od przytulanek minęło już 11. W tym miesiącu nie będę już testować. @ powinnam mieć normalnie ok. 30.7, ale przez mój wyjazd na początku lipca owu przyszła za szybko i obstawiam, że @ nadejdzie lada dzień, może nawet jutro albo pojutrze. Byle nie na samą podróż... Brzuch mnie zresztą wyraźnie boli na @.

Miss - strasznie się cieszę, że trafiłas w końcu na konkretnego lekarza! Jedna wizyta i od razu zaczynacie działać, super!! Widzisz, wszystko się ułoży Kochana. Głowa do góry i do przodu :*

babydust - uważaj na siebie i na fasolkę. Ile jeszcze Wam zostało urlopu? Wcinaj pomidory ;-):tak:, leżakuj i odpoczywaj.

Ewelinka - cudne zdjęcia! Dzieciaki widzę same piątki przybijają :-);-), bo co która z dziewczyn wklei fotę z USG, to widać rączki :)

Myślałam, że uda się dostać wyniki żołnierzyków M. jeszcze przed urlopem, ale nie ma tej babki z laboratorium, a oni telefonicznie nie udzielają informacji (w sumie sie nie dziwię), tak że pozostaje czekanie do 26.8, aż M. będzie miał wizytę w celu omówienia wyników.
Idę machnąć podłogi i wstawić drugie pranie. Ufff... Buziole

reklama
Dziewczynki wlasnie zrobilam test, moj sprawdzony, nie jakis shit ktory ostatnio kupilam. Dwie kreski!!!!!! Szybko wyszlo,w szoku jestem :D

Przesylam moc fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lili ja jeszcze wierze ze ujrzysz dwie kreski!

Jeszcze sie trzese :D

Motylkowa super brzuszek! :)

Tak Julia prosze wpisz. Dlugo u Was nie zabawilam no to pierwszy cykl staran byl.
Ojoej boje sie mdlosci!!!!! W pracy chce powiedziec jak najpozniej wiec mam nadzieje ze bardzo mulic nie bedzie ;)

Motylek- aleee pięknie rośniecie! Jaaaki super brzusio!

Tabasia- gratuluje serdecznie! Cudnowna nowina, że kolejnej staraczce się udało!

Dominika- TSH, FT3, FT4 wykonujesz sobie niezależnie od dc. Natomiast inne hormony warto oznaczać w poszczególnych dc. A Ty leczysz tarczycę Kochana? Ewidentnie wynik jest za wysoki jak dla staraczki.

Testy robione jeden po drugim. Czulosc najwazniejsza!!
Na zdjeciu tak nie widac dobrze tej drugiej kreski ale na zywo widac pozadnie ;)

Załączniki

• 1406294190025.jpg
    1406294190025.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry