reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny, to powiedzcie raz jeszcze mi, ile z Was tu brało Inofolic i jakie długo czekałyście na efekty? No i w sumie jak brałyście? tak jak jest napisane na opakowaniu?

reklama
Kasik P - super:) ciekawe jak moja . Ale u mnie wynik dopiero wieczorem.

Co do Infolicu ja bralam ale pozno bo od 09 dc i tylko po saszetce( bo bralam metamorfine wiec nie chcialam przesadzic) do tego w tym cyklu mialam hsg i nowe leki wiec u mnie raczej to nie cud infoliku

A czy ma znaczenie od kiedy się go bierze? Na przykład od pierwszego dnia @, czy to bez różnicy.
@ powinna do mnie zawitać w sobotę..Chociaż w sumie nie obraziłabym się, jakby jej nie było. W co jednak trochę nie wierzę.
W tamtym tygodniu, miałam dziwne boleści, takie typowo miesiączkowe, ale szybko sobie wytłumaczyłam ich powód, przeziębiłam się..
Także, najprawdopodobniej nie mam na co liczyć...:(

shawty Ja brałam 1 cykl, ale nie pomógł tak jak dziewczyną w pierwszym cyklu. Miałam przestać brać, ale KasikP ma mi przesłać kilka saszetek, resztę dokupię i spróbuję jeszcze 1 cykl. Może te przesłane okażą się szczęśliwe :)Zobaczymy. Mam zamiar brać po dwie saszetki dziennie, ale też zacznę brać od jutra, a z tego co pamiętam to chyba 6 dzień mojego cyklu, jakoś odechciało mi się liczyć :) Jeżeli o mnie chodzi, to Ja czułam jak moje jajniki pracują po nim. Zawsze czułam, ale w tym cyklu z inofolicem bardziej. Wiem, że KasiaP też bardziej to czuła, niż zwykle i jej się udało.

No dobrze, w takim razie jak tylko przyjdzie do mnie zamówiony Inofolic to biorę się za jego branie :)
I chyba też będę brała po dwie saszetki...:) zobaczymy co los przyniesie, mam nadzieje, że po pierwszym cyklu będą spodziewane efekty,w sumie to jeden EFEKT :):happy:

reklama
Cześć dziewczyny

Bardzo miło się czyta dobre wieści:

KasikP gratulacje oby beta ładnie rosła - o juz są wyniki super

kasikz toż to nie bladzioch - super

AsiaSzw powodzenia na wizycie. Brzuch boli bo fasol rosnie. Ja też biorę magnez w razie czego.

Ja też mam dziś wizyte i jakiś strach mnie obleciał bo w sumie nie byłam na podglądaniu 4 tygodnie. Jutro idę na prenatalne i mam nadzieję, że dzis dostanę skierowanie.

Do góry