reklama
Kasik P - super ciekawe jak moja . Ale u mnie wynik dopiero wieczorem.
Co do Infolicu ja bralam ale pozno bo od 09 dc i tylko po saszetce( bo bralam metamorfine wiec nie chcialam przesadzic) do tego w tym cyklu mialam hsg i nowe leki wiec u mnie raczej to nie cud infoliku
Co do Infolicu ja bralam ale pozno bo od 09 dc i tylko po saszetce( bo bralam metamorfine wiec nie chcialam przesadzic) do tego w tym cyklu mialam hsg i nowe leki wiec u mnie raczej to nie cud infoliku
A czy ma znaczenie od kiedy się go bierze? Na przykład od pierwszego dnia @, czy to bez różnicy.
@ powinna do mnie zawitać w sobotę..Chociaż w sumie nie obraziłabym się, jakby jej nie było. W co jednak trochę nie wierzę.
W tamtym tygodniu, miałam dziwne boleści, takie typowo miesiączkowe, ale szybko sobie wytłumaczyłam ich powód, przeziębiłam się..
Także, najprawdopodobniej nie mam na co liczyć...
@ powinna do mnie zawitać w sobotę..Chociaż w sumie nie obraziłabym się, jakby jej nie było. W co jednak trochę nie wierzę.
W tamtym tygodniu, miałam dziwne boleści, takie typowo miesiączkowe, ale szybko sobie wytłumaczyłam ich powód, przeziębiłam się..
Także, najprawdopodobniej nie mam na co liczyć...
majdaczek14
Fanka BB :)
shawty Ja brałam 1 cykl, ale nie pomógł tak jak dziewczyną w pierwszym cyklu. Miałam przestać brać, ale KasikP ma mi przesłać kilka saszetek, resztę dokupię i spróbuję jeszcze 1 cykl. Może te przesłane okażą się szczęśliwe Zobaczymy. Mam zamiar brać po dwie saszetki dziennie, ale też zacznę brać od jutra, a z tego co pamiętam to chyba 6 dzień mojego cyklu, jakoś odechciało mi się liczyć Jeżeli o mnie chodzi, to Ja czułam jak moje jajniki pracują po nim. Zawsze czułam, ale w tym cyklu z inofolicem bardziej. Wiem, że KasiaP też bardziej to czuła, niż zwykle i jej się udało.
No dobrze, w takim razie jak tylko przyjdzie do mnie zamówiony Inofolic to biorę się za jego branie
I chyba też będę brała po dwie saszetki... zobaczymy co los przyniesie, mam nadzieje, że po pierwszym cyklu będą spodziewane efekty,w sumie to jeden EFEKT
I chyba też będę brała po dwie saszetki... zobaczymy co los przyniesie, mam nadzieje, że po pierwszym cyklu będą spodziewane efekty,w sumie to jeden EFEKT
reklama
Cześć dziewczyny
Bardzo miło się czyta dobre wieści:
KasikP gratulacje oby beta ładnie rosła - o juz są wyniki super
kasikz toż to nie bladzioch - super
AsiaSzw powodzenia na wizycie. Brzuch boli bo fasol rosnie. Ja też biorę magnez w razie czego.
Ja też mam dziś wizyte i jakiś strach mnie obleciał bo w sumie nie byłam na podglądaniu 4 tygodnie. Jutro idę na prenatalne i mam nadzieję, że dzis dostanę skierowanie.
Bardzo miło się czyta dobre wieści:
KasikP gratulacje oby beta ładnie rosła - o juz są wyniki super
kasikz toż to nie bladzioch - super
AsiaSzw powodzenia na wizycie. Brzuch boli bo fasol rosnie. Ja też biorę magnez w razie czego.
Ja też mam dziś wizyte i jakiś strach mnie obleciał bo w sumie nie byłam na podglądaniu 4 tygodnie. Jutro idę na prenatalne i mam nadzieję, że dzis dostanę skierowanie.