reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia a jak wyglądały twoje plamienia? Jak intensywne były i jakiego koloru. I bolał Cie przy tym brzuch prawda?
Wiem, że gin szybciej, tylko że ten mój przyjmuje w poniedziałki a na dodatek w ten pon chyba go nie bedzie. Dzis nie dam rady nigdzie podejsc bo jestem sama z Matim a mąż wróci po 18 do domu. Kurde noo...

reklama
Hejo :-)

Dominika
To walczymy dalej z racji tego ze ten sam rocznik i miesiac to teraz nam sie uda ;-)

Gabis
Zdrowka dla synka!

Watpliwosci
Wszystkiego czego pragniesz, by marzenia sie spelnily i bys byla szczesliwa ! :-):-*

Za testujace kciuki :-)

A ja mam okres ale jakis taki lekki... martwi mnie to bo widocznie mimo luteiny malo endo przyroslo i teraz sie zastanawiiam czy w razie co orzeszek bedzie mial sie do czego przyczepic :-\

Gabis- Kochana wcale mi nie przeszkadza, że mamy taki sam suwaczek. :-) Przecież każda z nas ma prawo wybrać sobie taki jaki jej się podoba. :-) Gabis, ja niestety mam luteiny tyle, aby akurat mi starczyło do wizyty kolejnej. A nie możesz podejść do położnej jak będziesz z małym w przychodni? Pamiętaj, weź też nospe. Ona też wycisza macice.

Ostatnia edycja:
No i wróciliśmy od lekarza. ANGINA :-( No masakra. Wczoraj jeszcze był zdrowy a dziś już angina. Antybiotyk i zwolnienie do końca przyszłego tygodnia.

Anula u nas w tej przychodni nie ma położnej. Prosiłam tą lekarke u której byliśmy, bo to nie pediatra tylko ogólny, ale ona powiedziała, że to nie jej leki i nie zna się na dawkowaniu itp... Nospe mam to zaraz wezme i chwile odpoczne bo mały spi. Cały czas ma gorączke. A ja sobie myśle, że te plamienia to może od tego że ja go dziś od rana nosze (16 kg) i może sie troche przeforsowałam. Ale naprawde nie mam innego wyjścia bo on jest taki biedaczek jak jest chory. Ide poleżeć póki śpi.

Witam się :)
Wątpliwości-przede wszystkim spełnienia!
Gabis- nie lekceważ plamień, nie musza nic złego oznaczać, ale lepiej być czujnym.

Uciekam do pracy na 14:30 .
Pozdrawiam.

Bardzoo Bardzoo wam dziekuje dziewczyny za życzenia !!!!
Wczoraj byla powazna rozmowa pol nocy przeplakalam a on lezal za mna i mnie przytulal, calowal i powiedzial ze musimy sie postarac zmienic to wszystko ... no zobaczymy .. dzisiaj nie chce o tym myslec ..
dziekuje tez za wszystkie rady !

:*

ps. Ewelinka opowiadaj co na wizycie ?? :)

Ojjj chyba wcielo mi posta...

Gabis wspolczuje anginy u synka,bidulek. Mam nadzieje ze to plamienienie to nic groznego.
Watpliwosci spelnienia marzen :) oby teraz juz bylo dobrze.

Ja wlasnie dostalam @. Uciekam na razie bo w pracy siedze...

Gabis
A moze idz do apteki i powiedze ze lekarz ci recepty nie zostawil noech ci da jedna paczke i jej doniesiesz recepte. Ja tak robilam czasem. Albo idz na ip to ci przepisza.

reklama
Właśnie wróciliśmy z Olkiem z dluuuugiego spaceru, chyba zaraz będzie padac:(
Dzięki za kciuki, ale to może być problem z moja waga, biorę się za siebie wiem, że nie będzie latwo, ale do wizyty u endo mam nadzieje, ze uda się trochę zgubić.

Gabis, prywatnie szukaj albo szpitala na IP idź, albo do lekarza rodzinnego da Ci skierowanie, w szpitalu sprawdza, wypisza recepty i wypuszcza, to równie dobrze może nic nie znaczyć, ale nie wiem na co czekasz, tymbardziej ze jest to wczesna ciaza.Druga sprawa, mam nadzieje ze jak coś się dzieje z dzieckiem to nie zwlekacie, szczególnie przy temp.utracie łaknienia, wymiotach czy rozwolnieniu. Wiadomo każda z nas zna swoje maleństwo najlepiej, ale lepiej nie ociągać się.

Aschlee, nie znam się za bardzo, ale może farby bez amoniaku i o odcieniach 2-3 jaśniejsze bądź ciemniejsze od aktualnych.

Miss, dobrze by bylo:*

Mychunia, Asia i Dziewczyny dziekuje:)

Do góry