reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
Gabiś ślub odwołałam w czerwcu/lipcu -bo mimo że byliśmy 3 lata mój eks nie sprawdził się w roli ojca, był nieodpowiedzialny i uczucia już nie było a ślub z powodu dziecka to tragedia nie dość że dla dwoja ludzi to jeszcze dla dziecka:-( nie żałuję swojej decyzji! Po rozstaniu z nim po 9 latach spotkałam mojego męża a po pol roku byłam jego żona!wczoraj minęło nam 4 lata po ślubie cywilnym a rok temu we wrześniu wzięliśmy wreszcie kościelny:-)
Asia! Śliczna beta!!!
Asia! Śliczna beta!!!
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Asiu wspaniale ;-) ...
A u mnie wynik bety dopiero jutro o 13 do odbioru grr ...nie dość ze to prywatnie to kurde tyle trzeba czekać ja pikole... no ale trudno .... reszta bez zmian ... zobacz ymy .... fryzjera z mlodym zaliczylismy i mamy dziś wagary ;-)
A u mnie wynik bety dopiero jutro o 13 do odbioru grr ...nie dość ze to prywatnie to kurde tyle trzeba czekać ja pikole... no ale trudno .... reszta bez zmian ... zobacz ymy .... fryzjera z mlodym zaliczylismy i mamy dziś wagary ;-)
reklama
Witam!
Asiu gratuluję :-)
Mam do Was prośbę odnośnie tych temperatur. Jak można zobaczyć, że wystąpiła owulacja? Mi jeszcze ovu nie wyznaczył owulacji i w sumie jestem już głupia. Nie znam się na tym i nie wiem jak interpretować wykres.
A jak już sobie tak piszemy to ja wychodziłam za mąż 25.12
Asiu gratuluję :-)
Mam do Was prośbę odnośnie tych temperatur. Jak można zobaczyć, że wystąpiła owulacja? Mi jeszcze ovu nie wyznaczył owulacji i w sumie jestem już głupia. Nie znam się na tym i nie wiem jak interpretować wykres.
A jak już sobie tak piszemy to ja wychodziłam za mąż 25.12
Ostatnia edycja: