reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

kasikz nie poddawaj sie.Jak nie teraz to w nastepnym cyklu ale w koncu kazda z nas ujrzy te dwie upragnione kreseczki na tescie:tak:

Malus
kochana co u Ciebie?

maritquita mam nadzieje ze na tescie pojawia sie dwie kreski.

reklama
Aschlee, dziękuje że pytasz:* U mnie jakoś leci pomalutku. Teraz czekam na @, która przyjdzie nie wiadomo kiedy. Ostatnie dwie to miałam po 30 dniach, a teraz 38 dc i nic. Oby przyszła do jutra, bo przeważnie trzyma mi się 7 dni, a 19.06 w planach mamy grilla na działce. A co tam u Ciebie? @ dostałaś? A jak urodzinki córki?

Kasik, bądź dobrej myśli, a będzie dobrze. Zobacz na Asie. Tyle czasu starała się że swoim, aż w końcu udało się :)

Ostatnia edycja:
Witam się i Ja:-):-)
AsiaSZW nie wiem który raz z rzędu Ci gratuluję ale kochana moja gratuluję Ci serdecznie !!!!!!!!
Ja byłam wczoraj u ginki wpadłam się u mówić na monitoring i ginka powiedziała że mam przyjść zaraz po okresie i zaczynam badania szczegółowe co tam się u Mnie dzieje więc podniosła mnie na duchu i czekam z utęsknieniem na okres a jego nie ma...:dry::dry:
majdaczku nie łam się będzie dobrze spróbuj może kupić sobie inofolic dziewczyn go chwalą i im pomógł więc tobie na pewno też :*
ja już dawno bym go piła tylko ginka prosiła żebym się wstrzymała chce zobaczyć jak jajniki same z siebie pracują bez wspomagania.
gabis &&&&&&&&&& za betę
kasikz nie smuć się nie możemy się poddawać walczymy o nasze szczęście !!!!! proponuje zakupić infolic jak jeszcze nie pijesz i skupić się na czymś innym ja np. skupiam się na ćwiczeniach fizycznych żeby nie myśleć w kółko o staraniach.
Anula1988 ewelinka jak się czujecie ?????
Maluś kochana a Ty ju z o nas zapomniałas chyba???? :(
Blair motylek mychunia buziakczki kochane !!!!!!! :*:*

kasik nie możesz się załamywać, nie możesz rezygnować, trzeba walczyć ;*

Malus odzywaj się częściej tęsknimy ;*

majdaczek ja nie obserwowałam nic, nie mierzyłam temp, każda @ bolała, ale w końcu się udało :tak:

kasikP ;*

a ja jestem bardzo szczęśliwa, bo trzeci dzień z rzędu się nie dusze i nie muszę kropić nosa :-)

Ostatnia edycja:
Kasia, mychunia:* Postaram się pisać więcej. Nie zapomniałam o Was i nie mam zamiaru tego robić. Mam ostatnio trochę na głowie. W piątek u teściów byliśmy, bo msza za babcię była, ale żałuję, że pojechałam. Przez to jakaś niespokojna jestem.

Kasia, &&&& aby @ przylazła szybko i żebyś mogła zaraz zobaczyć swoje piękne dwie kreseczki :*

Mychunia, jak Twoje zatoki? Kochana, wiesz co? Uwielbiam Twoje przepisy :)

Malus aż się zarumieniłam :zawstydzona/y: przecież nic specjalnego.... pisałam wyżej, że od trzech dni jest ok, katar sienny mam cały czas, ale mnie nie dusi i mogę normalnie funkcjonować :tak:

kasikP prosze Cię bardzo :tak: od ostatniego mierzenia obwodu brzucha przybyło 2 cm (99cm teraz mam), a od ostatniego ważenia (wg moje wagi) 2 kg :-D P1030234.jpg

Załączniki

• P1030234.jpg
    P1030234.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 44
Asiu wielkie gratulacje!!!! Ogromne ;-)

KasikP Ty nastepna ;** Kochana dziekuje za pamiec. Ja sie czuje dobrze, dzis chlodniej wiec samopoczucie lepsze. Jutro kolejna wizyta. Moze dowiem sie kto mieszka w brzuszku ;-) fotke musze zrobic i wtedy wstawie wielkiego brzuchola.Kochana a ja chyba bie widzialam Twej kuchni. Gotowa? Chwal sie :-) buziak ;*

Malus kochana tak ja @ dostalam z malym opoznieniem teraz czekam na kolejna...zobaczymy...
Odzywaj sie kochana do nas czesciej bo tesknimy i martwimy sie co tam u _Ciebie slychac.A urodzinki zrobione,Corcia zadowolona a to najwazniejsze;-)

reklama
Do góry