reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzięki dziewczyny . Ogólnie mam dużo pracy i innych zajeć ,ze o tym nie mysle tylko te koncówki mnie dobijają . W kwietniu minął rok starań. Jak tak dalej pójdzie dobiję do 2 lat jak ostatnio. No nic.... trzeba działac dalej.
Czekam na wasze betki dziewczyny - buziole

Halo!

Gabis- ja właśnie dlatego już nie powtarzałam 3 raz bety, bo za bardzo bym się denerwowała. I tak bez tego chodziłam jak na szpilkach z jedną wielką nerwówką, ech.

Mychunia- super rośniecie! :laugh2:

Maluś- no w końcu Kochana się odezwałaś!

Aschlee- o jaa! Twoja Córcia wczoraj obchodzila 4-te urodzinki! Wszystkiego najlepszego dla małej damy! :laugh2:

Dziewczynki Kochane nie poddawajcie się! Ja prawie 2 lata czekałam na ten cud i było warto! Ściskam każdą z osobna. Oby jak najszybciej się udało!

Wiem Anula ale bym zwariowala. A teraz to juz zwariuje napewno bo są wyniki i BETA 3766. Chyba niska co? Jezuu no i sie zestresowalam.

Julia wiem ze wolniej ale zeby tak wolno? Myslalam ze wynik bedzie juz rzedu 10 tys.
No to sobie narobilam. Bede sie denerwować.

No sprawdzilam sobie przyrost na kalkulatorze hcg i pisze ze w normie to chyba uwierze.

A z tego wszystkiego zapomnialam wam napisac ze zrobilem sobie tez TSH i wynik 4.53 :-(

reklama
Do góry