reklama
Dzięki dziewczyny . Ogólnie mam dużo pracy i innych zajeć ,ze o tym nie mysle tylko te koncówki mnie dobijają . W kwietniu minął rok starań. Jak tak dalej pójdzie dobiję do 2 lat jak ostatnio. No nic.... trzeba działac dalej.
Czekam na wasze betki dziewczyny - buziole
Czekam na wasze betki dziewczyny - buziole
Anula1988
Fanka BB :)
Halo!
Gabis- ja właśnie dlatego już nie powtarzałam 3 raz bety, bo za bardzo bym się denerwowała. I tak bez tego chodziłam jak na szpilkach z jedną wielką nerwówką, ech.
Mychunia- super rośniecie!
Maluś- no w końcu Kochana się odezwałaś!
Aschlee- o jaa! Twoja Córcia wczoraj obchodzila 4-te urodzinki! Wszystkiego najlepszego dla małej damy!
Dziewczynki Kochane nie poddawajcie się! Ja prawie 2 lata czekałam na ten cud i było warto! Ściskam każdą z osobna. Oby jak najszybciej się udało!
Gabis- ja właśnie dlatego już nie powtarzałam 3 raz bety, bo za bardzo bym się denerwowała. I tak bez tego chodziłam jak na szpilkach z jedną wielką nerwówką, ech.
Mychunia- super rośniecie!
Maluś- no w końcu Kochana się odezwałaś!
Aschlee- o jaa! Twoja Córcia wczoraj obchodzila 4-te urodzinki! Wszystkiego najlepszego dla małej damy!
Dziewczynki Kochane nie poddawajcie się! Ja prawie 2 lata czekałam na ten cud i było warto! Ściskam każdą z osobna. Oby jak najszybciej się udało!
reklama