reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Podzieliłam się dziś tym moim wybrykiem z siostrami męża i jedna mówiła że też tak miała, a druga opowiadała że jej koleżanka tak samo także trochę nadziei mam...byłam dziś w laboratorium Ale było zamknięte..najlepiej jak powtórzę test rano

reklama
Podzieliłam się dziś tym moim wybrykiem z siostrami męża i jedna mówiła że też tak miała, a druga opowiadała że jej koleżanka tak samo także trochę nadziei mam...byłam dziś w laboratorium Ale było zamknięte..najlepiej jak powtórzę test rano

tak masz racje, powtórz test rano ,jeśli będą 2 kreseczki to będziemy gratulować. oby tak było:-) a chcesz?

My już najedzeni :-)
Bada ta knysza wygląda smakowicie! Mniam :blink:
Asiaa - && za jutrzejszy test! :-)
Malusiolka - wierzę w to, że się uda i przyjmą Córuchnę do przedszkola :-)

Nie wiem dziewczyny co mam myśleć.
Usg wykazało 1 pęcherzyk 24 mm i jakieś dwa miniaturowe, ale tekir miniaturki to były wcześniej. Mówie doktorkowi, ze wczoraj to był taki ból że ledwo zniosłam, że śluz i przekrwienie i że dziś 3 dzień wysokiej temperatury. Pomimo tego jednego pęcherzyka kazał zacząć brać luteinę bo skora były takie objawy to może dwa pęcherzyki pękły. Teraz nie wiem, jajnik dalej kuje, może ten pęcherzyk pęknie a jak tamte zaczeły zanikać a tylko ten jeden został? luteina niby może spowodować zanikanie pęcherzyka.

Ale znalazłam takie coś w necie:
"No a teraz w maju miałam gigantyczny pęcherzyk 26mm przy którym moja ginekolog stwierdziła:" Jest za duży...Raczej nic z niego nie będzie.Ale ja z takiego pęcherzyka urodziłam córkę"
smile.gif
)))
bigsmile.gif
Dostałam wtedy 4 Luteiny na noc na pęknięcie pęcherzyka...działaliśmy wtedy ....no i udało się
smile.gif
"
Może to był tylko przypadek.

I to:
Owulacja. Hormony szaleją. Estrogeny osiągają najwyższe stężenie, wzrasta też poziom luteiny, co powoduje pęknięcie pęcherzyka z komórką jajową. Czujesz się znakomicie, jesteś sexy. Wzrasta wrażliwość na zapachy, zwłaszcza na męski feromon: androstenol. Rośnie o kilka stopni temperatura, ale to nie oznaka choroby, tylko najlepszy moment, by zostać mamą.

Zastanawiam się też czy nie iść do starego gina u nas w miasteczku akurat jutro przyjmuje od rana i zapytać się jego co zrobić, może da zastrzyk na pęknięcie. Kiedyś coś wspominał. I wtedy wstrzymać się z tą luteiną.

Co myślicie?

Ostatnia edycja:
Nie wiem dziewczyny co mam myśleć.
Usg wykazało 1 pęcherzyk 24 mm i jakieś dwa miniaturowe, ale tekir miniaturki to były wcześniej. Mówie doktorkowi, ze wczoraj to był taki ból że ledwo zniosłam, że śluz i przekrwienie i że dziś 3 dzień wysokiej temperatury. Pomimo tego jednego pęcherzyka kazał zacząć brać luteinę bo skora były takie objawy to może dwa pęcherzyki pękły. Teraz nie wiem, jajnik dalej kuje, może ten pęcherzyk pęknie a jak tamte zaczeły zanikać a tylko ten jeden został? luteina niby może spowodować zanikanie pęcherzyka.
Ale znalazłam takie coś w necie:
"No a teraz w maju miałam gigantyczny pęcherzyk 26mm przy którym moja ginekolog stwierdziła:" Jest za duży...Raczej nic z niego nie będzie.Ale ja z takiego pęcherzyka urodziłam córkę"
smile.gif
)))
bigsmile.gif
Dostałam wtedy 4 Luteiny na noc na pęknięcie pęcherzyka...działaliśmy wtedy ....no i udało się
smile.gif
"
Może to był tylko przypadek.

I to:
Owulacja. Hormony szaleją. Estrogeny osiągają najwyższe stężenie, wzrasta też poziom luteiny, co powoduje pęknięcie pęcherzyka z komórką jajową. Czujesz się znakomicie, jesteś sexy. Wzrasta wrażliwość na zapachy, zwłaszcza na męski feromon: androstenol. Rośnie o kilka stopni temperatura, ale to nie oznaka choroby, tylko najlepszy moment, by zostać mamą.

Zastanawiam się też czy nie iść do starego gina u nas w miasteczku akurat jutro przyjmuje od rana i zapytać się jego co zrobić, może da zastrzyk na pęknięcie. Kiedyś coś wspominał. I wtedy wstrzymać się z tą luteiną.

Co myślicie?
ja bym poszla do starego i popytała,niech doradzi,pomoze. ja bym chyba brala ten zastrzyk i probowala....

reklama
hej dziewczynki .. ale dzień . praktycznie cały przeleżałam . Boli mnie wszystko włosy paznokcie skóra , dorobilam się na tym lanym poniedziałku. Mój pan T jako punkt honoru postanowił dziś wieczorową porą zrobić mi masaż z niespodzianką aby przywrócić mnie do życia .. parę minut temu dzwonił że jest w Rossmanie i chce kupić żel do masażu ..wiodącej firmy na DDDD , ma fantazję . Pani ekspedientka była cala czerwona jak pytał się o szczegóły . hihihhi . może być ciekawe serduszkowanie ..
;-)

Do góry