reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć dziewczyny :) jestem na moment .. Mam zaległości z czytaniem od piątku .. Nie dam rady nadrobić :) w Polsce ciągle gdzieś latamy i nie ma czasu aleee jest super :) wracamy niedziela, poniedziałek wtedy nadrobie . trzymajcie się buziaki :*

reklama
Uleńka - ja może i też bym lubiła gotować, ale nie ma takiej potrawy, która wyszłaby mi idealnie. A to coś się rozgotuje, a to coś przypali - ja nawet kotlety przypalam :-D a drugie dno jest takie, że zbieramy na remont kuchni - obecna nie wzbudza we mnie zaufania i wcale nie lubię w niej przebywać :baffled:

Jestem zła. Z M dzisiaj byliśmy w przedszkolu złożyć dokumenty o przyjęcie. Okazało się, że źle wypełniliśmy, bo zaznaczyliśny wielodzietność, a u nas nie ma, bo mamy dwoje, a nie troje i więcej dzieci. To nic jak byłam w ciąży i jakbym nie poroniła, bo dzieciaczek musiałby urodzić się przed końcem rekrutacji, czyli w kwietniu. Zapytałam się babki jak patrzą na wiek dziecka i jak Oliwka będzie mieć we wrześniu prawie 4,5 roku? Babka powiedziała tak, że to nie ma znaczenia, bo liczą rocznikiem, a nie miesiącem. Mamy nikłe szansę na to, że nasze dziecko w tym roku dostanie się do przedszkola i na pocieszenie powiedziała nam, że w przyszłym roku we wrześniu na pewno się dostanie. Weź się nie zdenerwuj. Po wyjściu z przedszkola poszliśmy do prywatnego, a tam okazało się, że rekrutacja była w lutym i jak chcemy złożyć podanie, to i tak dzieciak będzie na liście rezerwowej i przed Oliwką jest bardzo dużo dzieci. A poza tym koszt miesięczny 500zł :/ Durne zasady.

Dziewczynki knysza to wielka opieczona buła a w niej mnóstwo warzyw i sosikiem,a my dodatkowo bierzemy z gyrosem(czyli mięskiem) :-)

Moje dzieci też nie chodziły do przedszkola jako maluchy,Antoś dopiero do zerówki,a Miki dwa razy do zerówki bo jako 5 i 6 latek,tylko dlatego,że 6 miały iść do szkoły,a tak to u nas by nie przyjęli jak i tak siedziałam w domu z młodszym rodzeństwem,teraz moja bratowa zapisała Jaśka ,a on urodzony w grudniu i też wielkie halo,ale rocznikami ma 3 lata a babka przecież Pani nie pracuje,a bratowa -nie pracuje bo nie mam co z dzieckiem zrobić,-logiczne tylko nie dla nich

Ostatnia edycja:
Jestem zła. Z M dzisiaj byliśmy w przedszkolu złożyć dokumenty o przyjęcie. Okazało się, że źle wypełniliśmy, bo zaznaczyliśny wielodzietność, a u nas nie ma, bo mamy dwoje, a nie troje i więcej dzieci. To nic jak byłam w ciąży i jakbym nie poroniła, bo dzieciaczek musiałby urodzić się przed końcem rekrutacji, czyli w kwietniu. Zapytałam się babki jak patrzą na wiek dziecka i jak Oliwka będzie mieć we wrześniu prawie 4,5 roku? Babka powiedziała tak, że to nie ma znaczenia, bo liczą rocznikiem, a nie miesiącem. Mamy nikłe szansę na to, że nasze dziecko w tym roku dostanie się do przedszkola i na pocieszenie powiedziała nam, że w przyszłym roku we wrześniu na pewno się dostanie. Weź się nie zdenerwuj. Po wyjściu z przedszkola poszliśmy do prywatnego, a tam okazało się, że rekrutacja była w lutym i jak chcemy złożyć podanie, to i tak dzieciak będzie na liście rezerwowej i przed Oliwką jest bardzo dużo dzieci. A poza tym koszt miesięczny 500zł :/ Durne zasady.

o kuchnia...to problem nie na żarty...miałam podobny ale jak mój mały szedł do przedszkola to miał 2,5roku i gdyby nie zanjomości teścia o przedzskolu moglibyśmy pomarzyć. i tak dostał się do niepublicznego i raz więcwej płaciemy niz w państwowych. ale nie 500zł tylko 240zł a to duża różnica

reklama
Do góry